Monique Westenberg is trots op openhartige André Hazes: "Je vindt de weg wel"

Celebs door Elsemieke

André Hazes kondigde gisteren dat hij zijn verslavingen heeft overwonnen en in 2023 weer gaat optreden. De volkszanger verbrak maandagavond zijn mediastilte en kondigde zijn comeback aan. In maart volgend jaar staat hij op het podium van Holland Zingt Hazes. Zijn ex Monique Westenberg heeft ook gereageerd onder zijn social media post.

Monique Westenberg trots op André Hazes

Monique Westenberg (44) is trots op waar haar ex André Hazes (28) nu staat. Dat laat de moeder van André's kind weten in een reactie op zijn Instagram-bericht. Monique is niet alleen trots op André, maar ook 'dankbaar voor de stap die hij genomen heeft'. 'Voor jezelf en onze kleine man! Zet je zoektocht vooral nog door. Over bergen door de dalen… je zult de weg wel vinden!' schrijft ze onder het bericht op Instagram. André Hazes schreef maandag op Instagram dat hij uit de publiciteit verdween om van zijn verslavingen af te komen. Hij haalde alles uit het leven, maar op een verkeerde manier. Soms kon hij niet meer vertellen wat hij gisteren had gedaan. "Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had."

André Hazes kondigt comeback aan: "verslavingen overwonnen"

Holland Zingt Hazes 2023

"Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu echt gelukkig maakt." De zanger zegt veel verslavingen te hebben overwonnen, maar is naar eigen zeggen nog steeds verslaafd aan het zingen voor zijn fans. Daarom gaat hij ook tijdens Holland zingt Hazes in 2023 weer voor het eerst het podium op. Binnenkort verschijnt op Videoland de documentaire Crossroads over Hazes. "Ik laat mij van mijn kwetsbaarste kant zien en geloof me dat dit zwaar was", vertelt hij hierover. "Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire."