Lifestyle / Celebs
Celebs

Nieuwe pyjamabroek uit Rihanna's lijn heeft een gat op de kont

Als het aan Rihanna ligt, wordt het een merry én sexy Christmas. Op Instagram geeft de zangeres een sneakpeek van één van haar nieuwe pyjama's voor de feestdagen. De bijzondere pyjamabroek uit de Savage X Fenty lingerielijn zorgt voor heel wat reacties en rode oortjes op social media.

rihanna savage X fenty pyjamabroek met gat bij kont

Lees ook: Wow! Deze Nederlander gaat viral dankzij selfie met Kim Kardashian in LA

Rihanna's nieuwe sexy pyjama

Op Instagram showt Rihanna een van haar nieuwste pyjama's. Ze blijkt hier een echte bad gal, zoals de zangeres zichzelf noemt op het socialmediakanaal. Rihanna is sowieso niet vies van een sexy foto, maar toch doet deze nieuwe pyjamacollectie stof opwaaien. Ze post wel echt naar een climax toe. Eerst zijn het een aantal stories, waar ze de een korte pyjama showt. Vervolgens draagt ze een lange versie en worden de volgers verblijdt met Rihanna's ass! Huh? Ja, één van haar pyjama's heeft een broek met gat... bij de kont.

rihanna nieuwe pyjama's savage X fenty

rihanna nieuwe pyjama's feestdagen pyjamabroek met gat kont

Twitter gaat los

Waar sommige mensen een pyjama met gat direct weggooien, koop je Rihanna's pyjamabroek met gat als splinternieuw! Pas wel op dat je niet kou vat down under. Houd elkaar maar lekker warm tijdens de feestdagen. Rihanna zorgt in ieder geval voor veel reacties en gratis promo op social media.

Pyjamabroek met gat

Ben je heel nieuwsgierig geworden? De pyjamabroek met gat bij de kont is te koop via de website van Savage X Fenty. Je kunt de pyjamaset kopen voor 34 euro.

Lees ook: Wat is pegging en waarom heeft iedereen het erover?

Beeld: Getty Images