Kwart mensen wil niet dat partner hun naakt ziet

De maatschappij door Redactie Ze.nl

Wij kruipen het liefst lekker naakt tegen onze vent aan, maar een derde van de koppels heeft liever een pyjama aan in bed! En meer dan de helft van de stellen doet dit omdat ze niet willen dat hun partner hun naakt ziet...
 

Dit blijkt uit Brits onderzoek, zo meldt Female First. Van de ondervraagde koppels zegt slechts 15% vaak naakt te slapen. 21% slaapt met alleen ondergoed en maar liefst 64% slaapt met een pyjama aan. En hier bedoelen ze geen sexy pyjama mee, de meeste vrouwen dragen gewoon een flanellen exemplaar. Slechts 8% kiest voor een sexy nachtjurkje.


Een aanzienlijk aantal van 54% zegt zich niet goed te voelen bij het naakt slapen. En een kwart van de respondenten slaapt met een pyjama omdat ze niet willen dat hun partner hun naakt ziet. Helemaal shocking: 12% geeft aan dat manlief hun helemaal nooit naakt ziet! Meer dan een derde van de Britten ziet zijn partner daarentegen elke dag naakt. Bij de overige 41% is dat minstens één keer per week.

"Het is duidelijk dat koppels comfort boven romantiek verkiezen bij het kiezen van hun nachtkledij", zegt Mark Pearson van MyVoucherCodes.co.uk, die de enquête uitvoerde. "Blijkbaar voelen we ons naakt niet echt comfortabel en is een warme, flanellen pyjama de veiligste en gemakkelijkste keuze."

 
Slaap jij naakt of met een pyjama?