Angelina is vol lof over haar huwelijk

Celebs door Redactie Ze.nl

"De kinderen brengen ons nader tot elkaar, maar een relatie houdt geen stand als het alleen maar om de kinderen draait. Je moet ook echt in elkaar geïnteresseerd zijn en het heel, heel erg leuk met elkaar hebben. Brad en ik vinden het heerlijk om bij elkaar te zijn. We hebben het nodig en vinden er altijd de tijd voor. We blijven met elkaar verbonden, we praten erover. Dat is erg belangrijk," aldus Angelina.

Ze is erg bewust van het effect van de relatie met Brad op de kinderen. "Als Brad en ik sterk en gelukkig zijn, hebben onze kinderen gelukkige ouders. Dat is het mooiste cadeau dat we ze kunnen geven. Brad kent mij door en door, precies zoals ik ben, elk deel van me. Hij houdt van me, de kinderen houden van me. Ze kennen al mijn tekortkomingen en vreemde trekjes en ze accepteren ze. Zo kan ik me compleet voelen."

Om hun relatie spannend te houden, is het acteurskoppel nooit lang uit elkaar. "We zien elkaar nooit langer dan drie dagen niet. We blijven met elkaar in contact en we gaan eigenlijk ook niet zoveel de deur uit, we zijn erg aan huis gebonden. Eigenlijk zijn we heel erg 'papa en mama en hun pyjama'."