Lifestyle / Celebs
Celebs

Heftige klap: Beelden ongeluk George Clooney online te zien

Reageer 0

Eerder schreven we al hoe George Clooney in Sardinië betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. Tijdens een ritje op de scooter botste hij op een andere auto. Het ongeluk werd gefilmd door een camera die langs de weg stond, waarop te zien is dat Clooney vol over de motorkap van een auto geslingerd wordt. En het is wel duidelijk wie er fout zat..

Heftige beelden

De videobeelden van de botsing werden gepubliceerd op de website van de Italiaanse krant Corriera della Sera en staan inmiddels ook op Youtube. Op de beelden zien we dat de acteur met zijn motorscooter frontaal inrijdt op de voorkant van een Mercedes die op de verkeerde weghelft stilstaat om linksaf te kunnen slaan. Een scooterrijder die voor Clooney rijdt weet de Mercedes nog net te ontwijken, maar de 57-jarige acteur botst vol met zijn Yamaha op de motorkap en wordt enkele meters de lucht in geslingerd. 

Kneuzingen

Het ongeluk gebeurde om 08.15 uur. Clooney, die een helm droeg, is met een ambulance overgebracht naar de spoedeisende hulp van het ziekenhuis in Olbia. De acteur bracht daar een paar uur door voor onderzoeken en onderging een MRI-scan. Hij heeft kneuzingen aan een arm en zijn knie en heeft last van zijn bekken. Clooney is momenteel in Italië voor opnames van de serie Catch 22. “Hij is thuis aan het herstellen en komt er weer helemaal bovenop”, liet zijn woordvoerder aan The Hollywood Reporter laten weten.

Let op: beelden hieronder kunnen als schokkend worden ervaren.

Lees ook: Oh no! George Clooney in ziekenhuis na auto-ongeluk

Beeld: Brunopress

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen