WIN: DVD Men Who Stare At Goats

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Als journalist Bob Wilton ex-militair Lyn Cassady ontmoet, weet hij binnen een paar minuten dat hij eindelijk weer eens een heel bijzonder verhaal in handen heeft. Lyn beweert lid te zijn geweest van een geheim legeronderdeel dat zich al sinds Vietnam probeert te specialiseren in paranormale oorlogsvoering. Te beginnen met het doodstaren van geiten...

Terwijl Bob zich vastbijt in dit krankzinnige verhaal wordt Lyn opgeroepen om in Irak op zoek te gaan naar de vermiste grondlegger van de eenheid, Bill Django. Bob besluit om mee op zoek te gaan en ontmoet in de woestijn de tegenhanger van Django: de doorgedraaide psychiater Larry Hooper. Dan is zijn verhaal pas echt compleet.

De cast bestaat uit: George Clooney (Ocean's Eleven), Ewan McGregor (Moulin Rouge!), Kevin Spacey (American Beauty) en Jeff Bridges (The Big Lebowski).

Ze.nl mag enkele dvd's van Men Who Stare At Goats weggeven. Om kans te maken op de dvd moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 20 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.