WIN: DVD The American

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Jack (George Clooney), een specialistische wapenmaker en -gebruiker, is een meester in zijn vak. Wanneer een klus in Zweden slechter afloopt dan verwacht, besluit hij naar zijn contact Pavel (Johan Leysen) in Rome af te reizen. In afwachting van het wapen waarmee hij een nieuwe opdracht moet uitvoeren, duikt Jack onder in een klein Italiaans bergdorp.

Daar sluit hij vriendschap met een priester (Paolo Bonacelli) en ontmoet hij de verleidelijke Clara (Violante Placido). Tevens krijgt hij het verzoek om voor een nieuwe klant, Mathilde, een wapen te maken. Beïnvloed door zijn nieuwe vriendschappen besluit Jack dat dit zijn laatste opdracht zal zijn. Maar het blijkt niet gemakkelijk te zijn om uit het milieu te stappen waarin hij zich bevindt...

The American is vanaf 11 januari verkrijgbaar op dvd en Blue-ray. Inclusief extra's en als bonus de Oscarwinnende film Michael Clayton.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van de dvd The American weggeven. Om kans te maken op een dvd moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 23 januari. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.