Lifestyle / Media
Media

De hilarische feestdagenfilm Holidate is een nieuwe must see op Netflix

This just in: er staat weer een heerlijke romkom op Netflix. Single zijn tijdens de feestdagen is geen ramp - tenzij je familie blijft vragen of je al een relatie hebt. In Holidate gooit Sloane het daarom over een hele andere boeg. Waarom overhaast een vriend zoeken als je ook gewoon een date-to-go kunt regelen? Deze film wil je zien!

Holidate

Lees ook: Zwijmel weg: Notting Hill is weer te zien op Netflix

Speciale date

Het is dé vraag die gesteld wordt op verjaardagen, feestjes en vooral tijdens Kerstmis. “En, heb je al een vriend(in)?” Ook als happy single kom je er eigenlijk niet onderuit. Sloane (Emma Roberts) is er helemaal klaar mee. Tot haar mazzel ontmoet ze de aantrekkelijke en like-minded Jackson (Luke Bracey), die ook als een berg opziet tegen de feestdagen. Ze zien beide het aankomende kruisverhoor over hun liefdesleven niet zo zitten. Ze besluiten elkaars ‘holidate’ te zijn: tijdens de feestdagen - van Pasen tot Oud en Nieuw - nemen ze elkaar mee als afspraakje. No strings attached, want naar een relatie zijn ze niet op zoek… of toch wel?

Ongewoon liefdesverhaal

Al gauw nemen ze elkaar naar ieder social event mee als date. Geen commitment, geen seks en zonder de druk van een echte relatie. Enkel en alleen om niet alleen te zijn tijdens de feestdagen en van dat gezeur van de familie af te zijn. Yeah, right! Spelen met vuurwerk bewijst maar weer dat een ongeluk in een klein hoekje zit en liefde ook. Zou dit ongewone liefdesverhaal toch nog een goed einde krijgen?

Kijk ‘m nu

Zin in een romkom die niet te zoetsappig is? Dan zit je hier goed. Je kunt Holidate nu bekijken op Netflix.

Beeld: Netflix

Lees ook: Goed opgedroogd: zo ziet Peter van Narnia er nu uit