Daar zijn ze: de koppels van Temptation Island: Love or Leave

Media door Laura

In deze barre tijden kunnen we wel wat hersenloos entertainment gebruiken. Gelukkig begint Temptation Island Love or Leave over iets minder dan een maand. Het guilty pleasure programma belooft nog dramatischer te worden, de koppels die meedoen staan dit keer namelijk wél open voor andere contacten. Dit zijn de kandidaten van Temptation Island: Love or Leave!

temptation island koppels love or leave

Lees ook: Op zoek naar een nieuwe serie? 8 onontdekte pareltjes op Netflix

Alle remmen los in Temptation Island: Love or Leave

Deze nieuwe reeks van 'Tempa' belooft véél juicier te worden. In deze reeks gaat het er niet om of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze überhaupt met de ware samen zijn. De koppels geven elkaar de vrijheid om dat te gaan uitzoeken. Dus geen loze beloftes en vage regeltjes. Er zijn deze editie dus ook geen verleidsters en verleiders, maar singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dat belooft wat...

Vanaf 26 november is Temptation Island: Love or Leave te zien bij Videoland. Kaj Gorgels en Monica Geuze presenteren het programma. We kunnen niet wachten!

Meet the couples...

temptation island kandidaten

Denise en Marco

In de sportschool sloeg de vonk tussen Denise en Marco over en sindsdien zijn ze al 3,5 jaar helemaal gek op elkaar. Het stel woont al een tijdje samen in Capelle aan den IJssel. Na een vakantie met zijn beste vriend begon het vlammetje bij Marco iets te doven. Sindsdien is Denise wat onzekerder over hun relatie en vertrouwt ze Marco niet helemaal meer. Door hun deelname hopen ze hun relatie naar een hoger niveau te tillen.

temptation island love or leave kandidaten

Gulcin en Sorelis

Gulcin wil niets liever dan trouwen met haar Sorelis, maar door 'incidenten' vertrouwen de twee elkaar niet meer helemaal. Dat is dan ook waarom ze meedoen aan Temptation Island: Love or Leave. Als ze hier samen uit komen, gaat Sorelis op één knie.

temptation island love or leave kandidaten

Karina en Gregory

Karina en haar vriend Gregory zijn al zeven jaar samen en sinds twee jaar wonen ze ook samen. Karina en Gregory willen er tijdens Temptation Island achterkomen of het vertrouwen in elkaar er nog wel is. Karina vraagt zich af of het gras niet groener is bij de buren, terwijl Gregory al aan de volgende stap denkt.

temptation island love or leave kandidaten

Jaydi en Sonny

Jaydi is al drie jaar samen met Sonny. De twee hebben een woning in Zandvoort en zien hun toekomst samen voor zich. Maar ondanks dat rooskleurige beeld vragen ze zich af of dit het nou is. Zo vindt Sonny dat zijn vriendin zelfstandiger moet worden en andersom ziet Jaydi haar vriend graag wat minder egoïstisch worden. Door hun deelname aan Temptation Island hoopt dit stel erachter te komen of ze écht bij elkaar horen.

temptation island

 

Lees ook: Zwijmel weg: Notting Hill is weer te zien op Netflix

Beeld: Tom Cornelissen/RTL