De Bachelor-Eline geeft reactie op sneer van Yvonne

Media door Alyssa

In de meest recentste aflevering van De Bachelor stond Paul voor een lastige beslissing. Met slechts drie dames over moest hij één van hen naar huis sturen voordat hij zijn zoektocht naar de liefde kon voortzetten. Ondanks dat hij Yvonne bestempelde als de een full package en dé ideale schoondochter, koos Paul er uiteindelijk toch voor om haar voor de valreep naar huis te bonjouren. Au!

'Wat jij zoekt kan zij niet bieden' 

Voor Yvonne was dit een bittere pil om te slikken, zij zag namelijk wel iets opbloeien tussen hun twee. Yvonne nam het vertrek dan ook niet in dank af. Tijdens het afscheid liet ze duidelijk merken dat ze vond dat Paul een fout had gemaakt. Een echte match tussen hem en Eline zou er volgens Yvonne niet in zitten. Ze betreurde het gebrek aan eerlijke kansen van de Bachelor en voelde zich enorm gepasseerd. Wat zei ze dan precies? ''Wat jij zoekt, kan zij niet bieden'', waarmee ze duidelijk op Eline doelde. Hier bleef het overigens niet bij. Yvonne vervolgde: ''Maar daar moet je zelf achter gaan komen. Ik denk heel eerlijk gezegd dat dat zonde is. Ik heb de meiden ook gezien en ik denk dat het nog wel iets is waar je nog achter gaat komen. Ik heb geen eerlijke kans gekregen." Pittige uitspraken, right?!

Sneer terug van Eline 

Nu de uitzending online staat en Eline deze beelden heeft kunnen zien, vallen die natuurlijk niet helemaal in goede aarde bij haar. Eline grijpt het moment dan ook aan om via haar TikTok-account subtiel te reageren op de sneer van Yvonne. Bij een video waarop we haar over straat zien lopen schrijft ze: "POV: Je denkt aardig te zijn door je afzijdig te houden van de meidendrama in De Bachelor, maar blijkt nu dat je achter je rug om toch voor de bus bent gegooid."

De tekst gaat verder onder de TikTok-video.

@elinestapel

De Bachelor reünie 2024

De opmerking van Yvonne zet natuurlijk de spanningen tussen de dames op scherp en doet vermoeden dat er meer aan de hand is dan dat wij als kijkers nu weten. We kunnen niet wachten op de reünie. Zullen we er dan achterkomen wat er zich werkelijk achter de schermen heeft afgespeeld in Villa Lali? De alles ontknopende reünie aflevering is op 23 mei te zien bij Videoland.

Lees ook: Aha! Hier kennen we Eline uit De Bachelor nog meer van