Debbie uit B&B Vol Liefde doet boekje open over relatiebreuk: 'Hij had zijn eigen leven'

Media door Alyssa

Met haar kenmerkende vrolijke bloemen in het haar, nam Debbie de Jong afgelopen zomer de gok om zich aan te melden voor het liefdesprogramma B&B Vol Liefde. Nu we inmiddels bijna een jaar verder zijn, slaat Debbie een nieuwe bladzijde om. In gesprek met Jan & Marc-Marie vertelt ze openhartig over de relatie met haar ex-partner.

Het B&B Vol Liefde-avontuur van Debbie en Paul

In het bruisende televisie avontuur van B&B Vol Liefde, waar Bed and Breakfast-eigenaren op zoek gingen naar de liefde, was het niet te missen: de vonk tussen Debbie en haar charmante partner Paul Visser. Terwijl de camera's alles vastlegden, begonnen ze als goede vrienden, maar al snel kon je de vonken van het scherm voelen spatten. Toch is er ook een andere speciale man in het leven van Debbie geweest.

Samen een droom 

Voordat Paul haar pad kruiste in het programma, was Debbie getrouwd met niemand minder dan de Nederlandse acteur Alfred van den Heuvel. Samen hadden de twee de droom om in Spanje een B&B te runnen en ze waagden dus ook samen deze grote sprong.

Langs elkaar heen leven

Wat leuk klinkt, was in de uitvoering wat minder. Dit had alles te maken met Alfred zijn werk in Nederland. Hij moest namelijk voor verschillende televisieprogramma's en voor zijn werk als cabaretier vaak terug naar Nederland. "Ik hoor weleens dat mensen zeggen dat het goed is voor je relatie als je elkaar weinig ziet. Dat was in ons geval niet aan de orde, want je groeit uit elkaar", vertelt ze openhartig. "Ik ben heel erg hard aan het werk in Spanje om de tent te runnen en Alfred is daar hard aan het spelen. Hij leidde daar zijn leven. En als ik hier een verbouwing deed dacht ik 'ach laat maar zitten, ik ga hem daar niet mee lastigvallen'. Als je samen besluit om naar het buitenland te gaan weet ik niet of het goed werkt als één van de twee veel weg is. In liefde zijn we langs elkaar heen gaan leven", concludeert Debbie.

Eind goed, al goed

Ondanks het stranden van haar relatie met Alfred, straalt Debbie nu van geluk aan de zijde van haar Paul in het zonnige Spanje. Als twee handen op een buik genieten ze van elkaars gezelschap en werken ze hard aan hun Bed and Breakfast. Het lijkt erop dat ze haar eigen sprookje heeft gevonden in de Spaanse zon. Eind goed, al goed!

Lees ook: Van B&B Vol Liefde naar Expeditie Robinson: 'Deze deelnemer waagt zich aan het avontuur'