Van B&B Vol Liefde naar Expeditie Robinson: 'Deze deelnemer waagt zich aan het avontuur'

Media door Alyssa

Herinneren jullie je nog hoe Joy afgelopen zomer zijn liefde vond bij Dani tijdens de opnames van B&B Vol Liefde? De twee zijn nog altijd dolgelukkig samen en hebben pas geleden zelfs besloten om een schattige viervoeter in huis te halen. Maar wacht, er staat ons waarschijnlijk nog een verrassing te wachten, want er gaan geruchten dat Joy binnenkort te zien zal zijn in een ander populair programma!

Van B&B naar de jungle

Het lijkt wel alsof alle B&B Vol Liefde-deelnemers na hun doorbraak graag een switch maken naar andere televisieprogramma's. Zo schitterde Debbie onlangs in Chateau Meiland VIPS en konden we 'niks mis mee'-Olof afgelopen weekend bewonderen als Mysteryqueen Corazon in Make Up Your Mind. En je raadt het al, nu is het dus de beurt aan Joy. Volgens geruchten zal de stoere Joy zich gaan wagen aan het loodzware survivalprogramma dat Expeditie Robinson heet! Hoe cool is dat? Van het relaxte B&B-leven naar een pittig avontuur in de jungle.

Expeditie Robinson

RealityFBI deelt het volgende over Joy zijn mogelijke verschijning in Expeditie Robinson via Instagram: "Bronnen vertellen ons dat Joy te zien zal zijn in een nieuw seizoen van Expeditie Robinson." Wie er samen met Joy de jungle in zullen duiken, dat blijft nog even geheim.

Liefde dankzij B&B Vol Liefde

Afgelopen zomer was het liefdesavontuur van Joy in B&B Vol Liefde echt onvergetelijk. Hij vond zijn perfecte match in Dani en wist meteen dat zij de ware voor hem was. En guess what? Joy was niet de enige die in Spanje de liefde ontdekte. Zijn goede vriend Ilídio vond daar ook zijn soulmate in Elise, die eigenlijk speciaal voor Joy naar Spanje was gekomen. Hoe romantisch is dat? Ook deze lovebirds zijn nog steeds smoorverliefd én verwachten binnenkort zelfs hun eerste kindje.

Aanmelden

Ook Amy Rose en Saul uit de winterse editie van het programma verwachten hun allereerste kindje samen. Dit bewijst maar weer dat dit liefdesprogramma zeker wel succesverhalen voortbrengt. Mocht je ook op zoek zijn naar de liefde? Dan kun je je nu nog aanmelden voor het derde seizoen van Winter Vol Liefde.

Lees ook: Suus geeft een kijkje in haar hart na B&B Vol Liefde: 'Ben een beetje verliefd'