Cute babynieuws! Dit B&B Vol Liefde-koppel verwacht hun eerste kindje

Media door Alyssa

Deze zomer beleefden we met Elise Raateland een bijzonder liefdesverhaal tijdens B&B Vol Liefde. Elise meldde zich aan voor Joy in Spanje, maar ze ontdekte daar op 'mount Joy' haar grote liefde in zijn beste vriend, Ilídio. En raad eens? De twee zijn nog altijd dolgelukkig samen en verwachten nu zelfs een kleintje! Awwww.

Real deal

Elise en Ilídio zijn niet de enige uit het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde die streven naar gezinsuitbreiding! Joy en Daní gaven het startschot door onlangs een schattig hondje te verwelkomen in hun huis. Overigens hebben Elise en Ilídio ook al een viervoetig beestje rondlopen. Maar nu is het tijd voor de real deal, want er komt een baby aan!

Lees ook: Zien! Dit is de nieuwe vriend van Anne uit B&B Vol Liefde: 'Ben boterverliefd'

Kleine bambino(a)

Elise en Ilídio spraken eerder over hun plannen voor een eigen B&B, maar die zullen nu waarschijnlijk even op de plank moeten blijven liggen. Het stel deelt het babynieuws op Instagram met een hartverwarmende video waarin we de echo te zien krijgen en meteen Elise haar groeiende babybuik mogen bewonderen. "Kleine bambino(a) on the way 💙🩷", schrijven ze onder de video. Zo lief!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

'Ik voelde meteen een klik'

Voor kijkers van B&B Vol Liefde leek het afgelopen zomer alsof Elise binnen enkele uren voor Joy’s vriend Ilídio was gevallen. Maar in werkelijkheid ontwikkelde hun relatie zich juist heel geleidelijk, zo onthulde Elise destijds in gesprek met LINDA.. De twee ontmoetten elkaar op een feestje, waar Ilídio meteen gecharmeerd was van Elise. "Ik voelde meteen een klik, maar op dat moment zag ik het alleen als vriendschap. Ik was er natuurlijk om Joy tijdens B&B Vol Liefde beter te leren kennen", vertelde Elise.

Lees ook: Zien! Suus geeft een kijkje in haar hart na B&B Vol Liefde: 'Ben een beetje verliefd'

Samenwonen na B&B Vol Liefde

Ilídio was echter wel meteen overtuigd van zijn baby momma. "Ik dacht meteen: wow, wat is dat een prachtige vrouw en dat vertelde ik ook meteen aan Joy." De volgende dag deelde Joy dat hij een goede klik had met Daní, waardoor duidelijk werd dat Elise niet lang zou blijven. Na de opnames zijn Elise en Ilídio meteen gaan samenwonen, en dat gaat nog steeds geweldig.

Lees ook: Zwangerschap van Mats was voor Winter vol Liefde-Edith onverwachts: "kon eigenlijk geen kinderen krijgen"