Zien! Dit is de nieuwe vriend van Anne uit B&B Vol Liefde: 'Ben boterverliefd'

Media door Alyssa

De zinderende zomer van B&B Vol Liefde heeft Nederland in zijn ban gehouden! Vooral Walter wist veel los te maken met zijn tantra-tempel en zijn 'mannengriep'. Anne was een van de dames die zijn hart probeerde te winnen in het Franse Le Domaine Vert. Hoewel ze in eerste instantie leken te klikken, bleek het uiteindelijk geen match. Maar, de liefdespijl van Cupido heeft toch zijn doel getroffen. Anne heeft namelijk buiten de schijnwerpers de ware liefde gevonden!

Zielsmaatjes

In een gesprek met RTL Boulevard onthult Anne dat ze 'boterverliefd' is. Ze noemt haar nieuwe vlam, Jan, zelfs haar zielsverwant. Cute! "Wij zijn zielsmaatjes. We hebben elkaar echt gevonden. Alle oude pijnstukken die je hebt mogen doorleven, vallen nu op zijn plek."

Lees ook: Suus geeft een kijkje in haar hart na B&B Vol Liefde: 'Ben een beetje verliefd' 

Boterverliefd

Natuurlijk willen we allemaal weten hoe Jan eruitziet. Is hij net zo stoer als Walter? Nou, Jan heeft geen interesse om voor de camera te verschijnen. Gelukkig tovert Anne een schattig knutselwerkje tevoorschijn waarboven ze 'boterverliefd' heeft geschreven - een term die ze zelf heeft bedacht, om haar gevoelens onder woorden te kunnen brengen. De RTL Boulevard-verslaggever krijgt dankzij het werkje een glimp van haar nieuwe liefde te zien en merkt op dat Jan totaal niet op Walter lijkt. Anne beaamt dit lachend. Ze roept ook helemaal niet op zoek te zijn naar een walter 2.0.

De tekst gaat verder onder het knutselwerkje van Anne. 

Knutselwerkje van Anne uit B&B Vol Liefde

Terugblik op B&B Vol Liefde

Nu ze toch voor de camera staat maakt de verslaggever gebruik om even een kleine terugblik met Anne te doen. Hoe kijkt ze na bijna een jaar verder, terug op haar deelname aan het razend populaire programma B&B Vol Liefde?  "Ik zie echt wel dat ik veel ruimte in beslag neem. Ik ben ook veel", zegt Anne. Gelukkig vindt Jan dat 'heerlijk' en lukt het Anne om haar innerlijke rust bij hem te vinden.

Vertrouwen in de liefde

Hoewel Anne tijdens B&B Vol Liefde haar ware niet wist te vinden, heeft ze nooit haar vertrouwen in de liefde verloren. "Ik heb altijd vertrouwen in de liefde gehad, absoluut", zo zegt ze stellig. "Ik heb mijn met ervaring met B&B veel liefde mogen geven en mogen ontvangen, in vriendschappen. Mooie mensen leren kennen, mooie ervaringen opgedaan. (…) Dat zou je anders niet hebben. Dat is hartstikke mooi."

Winter vol Liefde-Benjamin deelt flinke sneer uit naar Joshua: 'Geen zin in, dááág!'