OMG! De Bachelor-Beate zorgt voor nog meer opschudding in de villa

Media door Alyssa

Wow! Niemand had waarschijnlijk zien aankomen dat Beate de boel nog meer zou opschudden in De Bachelor. Mocht je de laatste aflevering van De Bachelor nog niet hebben gezien, dan is dit hét moment om weg te klikken. Dit artikel bevat namelijk spoilers!

Chemistry

Beate heeft al een tijdje het gevoel dat ze geen klik heeft met de heren. Hoewel Paul op papier haar type is, ontbreekt de chemie. Met Rien is er wel wat meer aantrekkingskracht, maar op papier is hij niet haar ideale match. "Ik voel met beiden die chemistry niet. En bij Rien voel ik wel iets meer die aantrekkingskracht, alleen hij is dan op papier niet mijn man", aldus Beate.

Lees ook: Beate is teleurgesteld in Bachelor Paul: "Ik ben een special treatment gewend"

Rozenceremonie in De Bachelor

Aan het einde van de laatste De Bachelor-aflevering overhandigt Rien tijdens de rozenceremonie een roos aan Beate. "Ik weet niet zeker of het iets romantisch gaat worden, maar ik vind je te leuk en te uniek om te laten gaan", zegt Rien terwijl hij de roos aan haar geeft. Maar wanneer Beate naar voren stapt, heeft ze een verrassing voor hem in petto. "Dankjewel voor je lieve woorden, Rien. Maar ik moet ook iets vertellen." Rien legt vervolgens de roos weer terug op zijn plaats.

'Wat een icon'

En dan verrast Beate iedereen met haar stoere onthulling. "Lieve mannen, ik heb het heel erg leuk met jullie gehad en ik vind het een fantastisch avontuur dat ik met jullie mocht beleven. Maar ik moet ook eerlijk zijn. Ik heb ontdekt dat dit niet de manier is voor mij om ware liefde te vinden", vervolgt Beate. De groep vrouwen achter haar is verbijsterd. "Oh my god, wat een icon", zegt Yvonne. "Wat een heldin", klinkt het bij de andere vrouwen.

Respect

Rien en Paul zijn blij dat Beate eerlijk is. "Fijn dat je het zegt", reageert Rien. "Heel goed dat je dat zo doet, respect", roept Paul. Beate denkt dat de mannen wel hun ware zullen vinden tijdens het programma. "Ik heb er alle vertrouwen in", zegt ze wanneer ze wegloopt. "Ik ga d'r wel missen", verklaart Rien wanneer Beate uit beeld is.

Eigen pad 

Met deze gedurfde zet heeft Beate niet alleen haar eigen pad gekozen, maar heeft ze ook de heren in De Bachelor geholpen bij het nemen van hun beslissing en de andere dames meer kans gegeven. "Het is gewoon het eerlijkste om te doen. Ik vind het zonde om de tijd van de mannen te verspillen als er zulke geweldige dames zijn waar ze naar kunnen kijken. Ik wilde niemand tijd verspillen, ook niet mijn eigen tijd. Soms moet je gewoon beslissingen maken, hoe lastig het ook is."

Lees ook: Bachelor Paul reageert op geruchten: is hij nou advocaat of niet?