Winter Vol Liefde zoekt nieuwe kandidaten voor seizoen 3

Media door Alyssa

Ready voor liefde in een winterse setting? Winter Vol Liefde zoekt nieuwe singles voor seizoen 3. En dat is dus zelfs voordat seizoen 2 op tv verschijnt. De makers van het programma zijn nu al op zoek naar nieuwe enthousiaste deelnemers die in winterse oorden wonen en verlangen naar de ware liefde.

Oproep

Het eerste seizoen was een kijkcijferhit en deelnemers waren razend populair bij het publiek. En er is zelfs al een baby op komst! In de oproep voor het programma staat: "Voor een eventueel derde seizoen van Winter Vol Liefde, een show van de makers van B&B Vol Liefde, zoeken wij single Nederlanders die wonen of werken in landen met een winters karakter. Ben jij die enthousiaste persoon die zijn of haar droom heeft nagejaagd en nu graag het leven wil delen met een Nederlandse partner?"

Aanmelden voor Winter Vol Liefde

Dus, of je nu een B&B runt, in een skischool werkt of gewoon in een winterparadijs woont, als je op zoek bent naar liefde, dan is dit jouw kans. Aanmelden voor seizoen 3 kan via deze link. Waar wacht je nog op?

Amy Rose <3 Saul 

Hoewel liefde niet altijd rooskleurig lijkt te bloeien in realityshows, hebben B&B Vol Liefde en Winter Vol Liefde toch een aantal romantische verhalen voortgebracht. Vooral Amy Rose en Saul verdienen een speciale vermelding, nu ze de komst van hun kleine wonder hebben aangekondigd. Amy deelde enthousiast op Instagram: "Er is een kleine Coltof op komst!" Zo schattig! Maar hoewel een zwangerschap vaak geassocieerd wordt met vreugde en positieve reacties, blijkt dat niet altijd het geval te zijn. Onlangs heeft de aanstaande moeder laten zien dat haar zwangerschap niet alleen warme, maar ook minder vriendelijke reacties met zich meebrengt.

'Flinke babybuik'

Als Amy Rose een stralende foto op Instagram deelt waarop ze voor de Duomo Santa Maria Nascente in Milaan poseert, valt het haar volgers op dat ze al 'een flinke babybuik' heeft. De grootte van haar zwangere buik werd dan ook uitvoerig besproken in de reacties onder de foto. "Misschien verwacht je wel een tweeling? Wat spannend zeg!", merkte een volger op. Een ander schreef: "Je buik is echt al behoorlijk groot! Zijn er misschien toch toevallig twee kleintjes onderweg?" Deze reacties kwamen hard aan bij Amy Rose, want in haar ogen is geen enkele babybuik te groot.

Lees ook: Suus geeft een kijkje in haar hart na B&B Vol Liefde: 'Ben een beetje verliefd'