Ex on the Beach-Meghan doet boekje open over band met Dennis Roos

Media door Alyssa

In de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars dook Megan Desaever precies op zoals we hadden verwacht - rechtstreeks uit de zee. Megan spoelde aan als de ex van Maxim, maar deze Belgische schone heeft nog een heel lijstje met bekende exen achter haar naam staan. Tijdens haar vorige avontuur in Ex on the Beach: Double Dutch All Stars kreeg Meghan bijvoorbeeld een relatie met Joey en ze heeft daarnaast ook nog een tijdje gedatet met Dennis Roos.

Geen ruzie 

In gesprek met Het Laatste Nieuws vertelt Megan dat ze de afgelopen periode een flinke groei heeft doorgemaakt. "Ik moest wel. Ik heb al best wat relaties achter de rug, maar telkens liep het mis", vertelt Meghan. "Dan ga je toch nadenken over de redenen daarachter, en proberen om nu eindelijk de ware te vinden. Dat gezegd zijnde: ik heb met geen enkele van mijn exen ruzie. Ik ben een vredevol persoon, en wil niemand haten. Als ik een vroegere partner ergens tegenkom, kost het mij geen moeite om daar normaal tegen te doen. Ik wil geen ruzie uitlokken."

Hoe zit het nu tussen Dennis Roos en Meghan?

Megan vervolgt: "Ook al is het misgelopen: je hebt mooie momenten met elkaar gedeeld, en dat is hetgeen wat ik wil onthouden. Het heeft geen zin om te blijven hameren op fouten die er – al dan niet – gemaakt werden. De enige uitzondering op die regel is Dennis Roos", deelt Meghan. "Ik zag hem onlangs toevallig op Bali, maar tegen hem spreek ik écht niet meer. Een paar maanden geleden heeft hij nog geprobeerd om me te contacteren, maar dat was puur om z’n vriendin jaloers te maken. Daar werk ik niet aan mee." Zou Dennis nog steeds gelukkig zijn met zijn vriendinnetje, of staat hij misschien als de volgende ex klaar om uit het water te komen stappen?

Lees ook: EOTB-Megan Desaever doet bizarre onthulling: zo ging het écht eraan toe voor haar relatie met Joey