Alex van Keulen mist zieke Martijn Krabbé: 'Niemand kan hem vervangen'

Media door Alyssa

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Martijn Krabbé, die momenteel het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken presenteert, ernstig ziek blijkt te zijn. Hoewel we hem elke week zien schitteren op ons scherm in het huidige seizoen van het programma, dat al anderhalf jaar geleden is opgenomen, ontbreekt hij nu bij de opnames van het nieuwe seizoen. Het is een moeilijke tijd, zo vertelt makelaar Alex van Keulen.

Privékwestie

In een exclusief interview met De Telegraaf, heeft makelaar Alex van Keulen een tipje van de sluier opgelicht over de situatie rondom Martijn. "Ik weet net zoveel als jullie over hoe het met hem gaat, dus het is niet aan mij om er iets over te zeggen. Hij houdt zijn lippen stijf op elkaar en dat is begrijpelijk, want het is een privékwestie. Hij moet dit samen met zijn naasten verwerken."

'Niemand kan Martijn vervangen'

Voor degene die aan Kopen Zonder Kijken meewerken is het gemis van Martijn onmiskenbaar. "We missen hem enorm. Er is simpelweg niemand die hem kan vervangen. Hij is uniek in zijn vakmanschap, zijn gevatte opmerkingen en hoe hij met mensen omgaat. Hij is gewoon de koning van de woning-tv. We hopen dat hij snel weer terugkomt", deelt van Alex. Het gemis van de presentator wordt niet alleen gevoeld op het scherm, maar ook daarbuiten. Alex heeft eerder met Martijn samengewerkt voor het programma Uitstel van Executie. Maar, momenteel hebben de twee echter geen contact, zodat hij zich volledig kan richten op zijn behandeling.

Lees ook: Stopt makelaar Alex van Keulen bij Kopen Zonder Kijken om deze stap te zetten?