Gers Pardoel wil trouwen met deze oud-deelneemster van Ex on the Beach: 'Zij maakt mijn dag mooier'

Media door Alyssa

Gers Pardoel heeft aan het begin van het jaar onthuld dat hij een nieuwe vlam in zijn leven heeft: de Vlaamse Lie Meurs, bekend van realityprogramma's als Ex on the Beach en Temptation Island VIPS, heeft zijn hart gestolen. De zanger is tot over zijn oren verliefd en wist al na hun tweede date dat hij met haar wilde trouwen.

Tranen met tuiten

Terwijl Gers meedeed aan de Vlaamse variant van Special Forces, moest hij de zware opnames doorstaan terwijl hij nog aan het daten was met Lie. "Dat was echt heftig", vertelt hij aan HLN. "Normaal gesproken ben ik niet snel van de tranen, maar daar heb ik echt flink gehuild." Voor het programma reisde Gers naar Zuid-Afrika, wat allesbehalve makkelijk was. "Maar het was tegelijkertijd ontzettend moeilijk om haar zo snel al achter te laten. Want alleen al aan haar denken, maakt me al gek." Cute!

Ontmoeting van Gers en Lie

Hoe hebben de twee elkaar leren kennen? Nou, de zanger spotte Lie op Instagram, nam zijn kans en stuurde haar een berichtje. "We hebben afgesproken en urenlang gepraat. Het was meteen heel bijzonder." De klik was er direct en dit zorgde voor nieuwe inspiratie voor Gers zijn muziek. "Zodra ik thuis was, ben ik gelijk muziek gaan schrijven."

'Ik heb geen moment getwijfeld'

Na drie maanden maakten ze hun relatie officieel. Ze blijft nog steeds een bron van inspiratie voor Gers zijn muziek. "Ze inspireert me, ik ben echt dolgelukkig." Ook al wonen ze niet bij elkaar in de buurt, proberen ze zoveel mogelijk tijd samen door te brengen. Gers is vastbesloten om haar binnenkort ten huwelijk te vragen. "Nog nooit eerder was ik zo zeker van de liefde", zegt hij. "Ik heb geen moment getwijfeld, ik wist het meteen."

'Zij maakt mijn dag mooier'

Hiermee bedoelt Gers niet dat hij niet eerder liefde heeft gevoeld in zijn vorige relaties, maar hij wil wel benadrukken dat hij deze gevoelens voor Lie nog nooit eerder heeft ervaren. "Zij maakt mijn dagen mooier. Het is lastig te verklaren en ik kan amper onder woorden brengen wat ik voel."

Lees ook: Deze twee kandidaten hebben nu al ruzie in Ex on the Beach: Double Dutch