Love update: hoe staat het nu met MAFS-Gerben's liefdesleven?

Media door Alyssa

De afgelopen periode hebben we kunnen meekijken hoe Gerben aan Erik werd gekoppeld in Married at First Sight. Hoewel Gerben en Erik elkaar al kenden en dit veelbelovend leek, ontvlamde er geen liefde bij Erik. Het was dan ook Gerben die vond dat hij meer verdiende en het besluit nam om in MAFS van Erik te scheiden. Maar nu zijn we natuurlijk allemaal benieuwd: hoe staat het er vandaag de dag voor met Gerben's liefdesleven?

'Wees voorzichtig' 

In een interview met Veronica Superguide deelt de Brabander mee dat hij op dit moment nog vrijgezel is. Gerben voelt ook geen druk om haastig op zoek te gaan naar een partner. "De experts van MAFS hebben me ook geadviseerd: 'Wees voorzichtig'." Want sinds zijn verschijning in MAFS op nationale televisie krijgt hij genoeg verzoeken en DM's.

Lees ook: Oh no! Married at First Sight verliest déze twee ervaren experts

Wensenlijstje na MAFS

Waar staat Gerben dan voor open op het moment dat hij wel weer een partner zou toelaten? "Een lieve, zorgzame en betrouwbare man. Geen al te vrouwelijk type", vertelt hij. "Tijdens een van de testdagen vroeg een moeder zelfs of ik niet met haar dochter wilde trouwen, zodat we dit hele circus konden overslaan. Zo schattig en leuk allemaal, wat ik meemaak." De enige kritiek die hij kreeg, was van een vrouw die zei: "Waarom zet je die kunstkuif van je niet af?" Maar dat raakt hem niet. "Nee, echt niet!"

Lees ook: Ojee! MAFS-expert klapt uit de school: 'Ze willen mensen die goed scoren op narcismetest'