Deze twee kandidaten hebben nu al ruzie in Ex on the Beach: Double Dutch

Media door Alyssa

Het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch startte meteen met een knal toen Shirley Cramer en Ivory (Mitch Blase) elkaar op het strand tegenkwamen. En jongens, het spatte er vanaf! Deze twee kunnen elkaar namelijk echt niet uitstaan.

Spoilers van Ex on the Beach: Double Dutch

Let op: dit artikel bevat spoilers! Dus als je de eerste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch nog niet hebt gezien, kun je maar beter wegklikken. Maar als je net zo nieuwsgierig bent als wij, lees dan vooral verder.

Tablet of terror

In dit All Star-seizoen bundelen oude bekenden opnieuw hun krachten voor een zonovergoten vakantie. Maar ze moeten opassen, want de tablet of terror zorgt opnieuw voor flink wat opschudding wanneer er exen het strand opwandelen.

Lees ook: Explosieve ex maakt comeback: déze dame spoelt als eerste aan tijdens Ex On The Beach: All Stars

Shirley vs. Ivory

Bij de aankomst van de eerste deelnemers op het strand was de spanning meteen voelbaar tussen Shirley en Ivory. Ivory liet een diepe zucht horen toen hij Shirley op het strand zag aankomen op een groot paard. Shirley gaf daarna toe dat ze al een hele tijd een hekel aan elkaar hebben.

Gebroken hart 

Shirley en Ivory's ruzie komt vooral voort uit het bedrog van Ivory tegenover Shirley haar bestie Lesley Versprille, die ook in het programma te zien is geweest. Volgens Shirley heeft Ivory Lesley herhaaldelijk bedrogen en haar met een gebroken hart achtergelaten.

'Het was best leuk' 

Ondanks hun voortdurende ruzie werden Shirley en Ivory later in de aflevering toch samen op date gestuurd. En tot verbazing van velen, bleek het ijsbad dat ze deelden juist een band tussen hen te creëren. "Ik had verwacht dat ik hem veel erger zou vinden, maar dat is niet zo", zei Shirley. "Het was eigenlijk best leuk", concludeerde Ivory na de date. Wie weet bloeit er zelfs nog iets op tussen de twee, laten we voor Lesley hopen van niet.

Lees ook: Temptation Island-Merijn deelt hartverscheurend nieuws: 'Dit is een dag die je niet wil meemaken'