Oh! Ook Famke Louise wil exclusieve 18+-content maken: "band opbouwen met volgers"

Celebs door Jennifer

Op social media gaat het al een tijdje rond, maar nu blijken de geruchten waar: Famke Louise gaat exclusieve content maken voor Fancentro. Dat is net als OnlyFans een platform met 18+-content, waar mensen tegen betaling pikante beelden van de influencer kunnen zien. Oh la la!

Famke Louise begint met Fancentro

Dat de female rapper en influencer niet bang is om haar lichaam te showen, weten fans eigenlijk wel. Zo deelde Famke Louise in het verleden al eens een 'eerlijke foto' van haar lichaam vlak na de bevalling. Maar nu gaat Famke nóg meer details delen van haar lichaam, laat ze op maandagmiddag weten via haar Instagramstory. De geruchten gingen al rond, dat Famke met Fancentro zou beginnen. En dat wordt nu dus bevestigd door de artiest, die afgelopen seizoen heeft meegedaan aan Echte Meisjes In De Jungle.

Ze vindt het naar eigen zeggen wel "superspannend", vertelt ze in een Q&A op Instagram. "Ik ga het natuurlijk helemaal zelf doen," aldus Famke. Wel heeft ze "superveel zin" in de nieuwe stap. Via Fancentro kan ze namelijk ook chatten met volgers en zo hopelijk een "band opbouwen".

18+-content

Misschien denk je nu: wat is Fancentro? Fancentro is vergelijkbaar met OnlyFans, waar onder andere acteur Ferry Doedens op zit. Het is een platform vol 18+content van bekende influencers. Mensen moeten zich dus wel eerst abonneren op het betaalde platform om zo toegang te krijgen tot de exclusieve, pikante beelden. Naast Famke zitten ook onder meer Nicol Kremers, ex van Massa is Kassa-ster Peter Gillis, en Echte Meisjes-deelnemer Lesley Versprille.

Vanavond om 19.00 uur deelt Famke een link naar haar spicy profiel op Fancentro. Op Instagram heeft ze ook een besloten account genaamd @spaicylouise, waar ze in de biografie teaset dat het "super heet" wordt.

Meer op Instagram

Lees ook: Famke Louise deelt eerlijke foto van lichaam na zwangerschap