Oeh la la! Famke Louise verkoopt haar gedragen ondergoed

Media door Alyssa

Famke Louise zorgde ongeveer een maand geleden voor opschudding met haar aankondiging om zich aan achttien plus content te gaan wagen. Met een maand lang haar centjes online te verdienen, besluit de female rapper en influencer haar horizon nu te verbreden. Op Instagram onthult Famke Louise dat ze ook haar gedragen ondergoed verkoopt.

'Hangt af van mijn mood' 

Wanneer Famke Louise een vragensessie op Instagram houdt, stromen de nieuwsgierige vragen over haar pikante bezigheden binnen. Een van haar volgers vraagt zich af of de 'met toeters en bellen'-ster ook gedragen ondergoed verkoopt. "Dat heb ik laatst voor het eerst verkocht", onthult de zangeres eerlijk. Later deelt ze mee dat haar gedragen ondergoed een stevig prijskaartje heeft. Fans moeten tussen de 500 en 1000 euro neertellen voor een string van Famke Louise. "Het hangt af van mijn mood," legt ze uit over de prijsstelling.

Famke Louise begint met Fancentro

Vorige maand kondigde Famke Louise haar eigen profiel op Fancentro aan. Dat Famke niet terugschrikt voor het tonen van haar lichaam, is geen geheim voor haar fans. Zo deelde ze in het verleden al een 'eerlijke foto' van haar lichaam kort na de bevalling. Maar nu gaat Famke dus nog een stap verder door meer beelden van haar lichaam te delen. Tijdens een eigen Q&A, voorafgaand aan de lancering, gaf ze toe dat ze het wel 'superspannend' vond. "Ik ga het natuurlijk helemaal zelf doen", vertelde ze over deze nieuwe carrièrestap. Desondanks had ze 'superveel zin' in deze nieuwe uitdaging. Via Fancentro kan Famke namelijk ook met volgers chatten en zo hopelijk met hen een 'band opbouwen'.

18+-content

Je vraagt je misschien af: wat is Fancentro eigenlijk? Nou, Fancentro is eigenlijk vergelijkbaar met OnlyFans, waar onder andere acteur Ferry Doedens actief is. Het is een platform boordevol 18+ content van bekende influencers. Mensen moeten zich dus eerst abonneren op dit betaalde platform om toegang te krijgen tot exclusieve, pikante beelden. Naast Famke zijn ook andere bekende namen op Fancentro te vinden, zoals Nicol Kremers, de ex van realityster Peter Gillis uit Massa is Kassa, en Lesley Versprille, bekend van Echte Meisjes.

Lees ook: Famke Louise deelt eerlijke foto van lichaam na zwangerschap