Love is in the air: Nicol Kremers heeft een nieuwe liefde

Media door Zita

Waar Nicol in het verleden niet echt goede ervaringen had in de liefde, lijkt dat nu weer anders te zijn. Nicolleke heeft namelijk een nieuwe liefde! Dat deelt ze op Valentijnsdag in haar story op Instagram. Dat heeft zij wel verdiend na een periode van ellende in de liefde. Wie is deze mysterieuze nieuwe partner van Nicol?

Nieuwe liefde Nicol Kremers

Nicol is gisteren, op de dag van de liefde, in het zonnetje gezet door iemand. Ze deelt in haar Story op Instagram namelijk een foto van een mooie bos rozen en een prachtige ring. Hier zet ze ‘Happy Valentines' bij en dat is niet het enige dat ons opvalt. Ook tagt ze haar nieuwe liefde. Wie die nieuwe partner is? De gelukkige heet Janice Fronimakis, een 37-jarig model afkomstig uit Griekenland. Hij reist de hele wereld over voor zijn werk. Op de foto is te zien dat Nicol zijn hand vasthoudt, cute!

nicol kremers nieuwe liefde

Peter Gillis

Onlangs deelden wij dat Nicol nog steeds angstig is na haar relatie met Peter Gillis. In deze relatie is zij namelijk mishandeld en bedreigd. Er lopen nog rechtszaken rondom deze gebeurtenissen. Dit heeft Nicol zo veel gedaan, dat ze meerdere therapieën volgt en zelfs naar Thailand is afgereisd om speciale therapieën te volgen. Hopelijk maakt haar nieuwe relatie met Janice haar weer gelukkig en minder angstig. En wat Peter Gillis betreft, er lopen ook andere rechtszaken, die gaan over belastingfraude. Oh oh Peter..

Lees ook: Nicol Kremers voelt zich nog steeds onveilig na traumatherapie en relatie met Peter Gillis

OnlyFans

Dat Nicol af en toe wat pikante kiekjes deelt op OnlyFans is geen geheim meer. Dat ze hier ook bakken met geld mee verdient, weten we ook. Soms verdient zij zelfs 150.000 per maand met deze nieuwe carriere. Hierdoor is zij al bijna miljonair. Ondanks dat sommigen die geen echte carriere vinden (zoals Michella Kox), is dit wel waar Nicol gelukkig van wordt.

Lees ook: Nicol Kremers onthult wat ze verdient met OnlyFans tijdens gesprek met Michella Kox in Eating With My Enemy