Fabiola wordt herkend in First Dates: "jij bent van OnlyFans"

Media door Elsemieke

Het was op Valentijnsdag genieten geblazen van een aflevering waarbij BN'ers meededen aan de Valentijnsdag special van First Dates. Fabiola Volkers waagje ook een gokje naar de liefde. Yes: Fabiola die je kan kennen van Temptation Island en Echte Meisjes in De Jungle. Al herkent haar date haar ook van een ander platform...

First Dates Valentijnsdag-special met Fabiola Volkers

BNNVARA vierde gisteren de dag van de liefde met een heuse First Dates Valentijn-special. Onder andere zanger Hans de Booij, sportman Jeffrey Wammes, presentatrice Krista Arriëns en Married At First Sight-Sylvia van Mierlo gingen op zoek naar de liefde. Ook Echte Meisjes in de Jungle-Fabiola Volkers verscheen in de speciale aflevering! 

Kijkers in shock om onherkenbare Fabiola Volkers in Echte Meisjes In De Jungle

Fabiola heeft nog nooit een relatie gehad, waardoor de 21-jarige Yoachim dus Fabiolas eerste afspraakje op Valentijnsdag is. Maar het moment dat hij het restaurant inloopt en Fabiola ziet, schrikt hij. "Ik kwam binnen en ik dacht: kut, waar ben ik aan begonnen? En waarom zij?" Zijn vooroordelen probeert hij toch direct weer in te dammen. "Ik wil niet met vooroordelen op je afgaan, dus ik ben een open persoon." Fabiola is blij om dit te horen.

Borstvergroting?

Yoachim herkent Fabiola van OnlyFans, tot grote schrik van Fabiola zelf. "Ik dacht: oh shit, oh no. Ik ben toch niet met een fan op date?" Rijdens het diner vraagt Yoachim nog eventjes goed door. "Heb je eigenlijk veel aan jezelf laten doen? Op je borsten na?" vraagt hij aan de realityster. Maar Fabiola is stellig. "Ik heb mijn borsten niet laten doen." Vervolgens vertelt ze wat ze allemaal dan wel aan haar uiterlijk heeft laten doen. "Ik heb mijn tanden laten doen. En mijn lippen een klein beetje. Voor de rest niks." 

De twee hebben een gezellige date en willen erna ook nog een keertje afspreken. Uiteindelijk laten de programmamakers weten dat dit er nooit van is gekomen.