Say what? Debbie uit B&B Vol Liefde heeft blijkbaar een bekende ex (en dit is hem)

Media door Jennifer

Eén van de nieuwe deelnemers van B&B Vol Liefde seizoen 3 is Debbie met haar nogal kleurrijke uiterlijk. Naast dat ze zelf erg opvalt, heeft ze blijkbaar ook een opvallende ex. Haar ex blijkt namelijk een bekende acteur van vroeger. Grote kans dat je hem weleens ergens op tv hebt gezien, want hij komt uit een erg populaire serie van vroeger!

Debbie in B&B Vol Liefde

Tot nu toe hebben we nog niet echt kennisgemaakt met Debbie uit B&B Vol Liefde, maar in de vijfde aflevering is het eindelijk zover. Voor de tv-kijkende fans: vanavond is dus de entree van Debbie in B&B Vol Liefde te zien op tv. En grote kans dat een hoop kijkers hartstikke nieuwsgierig zijn naar dit kleurrijke persoon. Net als tantragod Walter heeft ook Debbie iets zweverigs, zo organiseert zij in haar Spaanse Bed & Breakfast yoga retraites. Deze B&B heeft ze trouwens ooit nog gekocht samen met haar toenmalige man, wat dus blijkbaar ook de bekende ex is. Haar ex-man is namelijk acteur Alfred van den Heuvel, die mensen vooral kunnen kennen van de populaire serie Kinderen Geen Bezwaar. Met hem heeft ze ook twee kinderen gekregen. Ergens hadden we trouwens kunnen gokken, dat Debbie niet onbekend is in de tv-wereld. Zelf werkte ze namelijk jarenlang als televisieproducente, maar blijkbaar vond ze dus ook ooit de liefde in de tv-wereld.

Ex van acteur Alfred van den Heuvel

Alleen is de liefde tussen Debbie en Alfred overgegaan. Inmiddels staat ze aan de start van haar liefdesavontuur in B&B Vol Liefde, waar ze met positieve gevoelens ingaat. "Ik vind het heel spannend, maar in positieve zin. Ik heb er zin in!" zegt ze in de vooruitblik van de vijfde aflevering. Ze hoopt haar leven compleet te kunnen maken met een gezellige liefdespartner, die past bij haar actieve leventje. Overigens gaat haar ex Alfred de tv niet aanzetten om naar zijn ex te kijken. Hij is zeker niet jaloers en vind het hartstikke leuk voor haar, maar hun relatie is echt al een hele tijd over en uit. "Ik ga me niet mengen in haar liefdesavontuur," vertelt hij aan De Telegraaf. "Tenzij ik van mensen om me heen signalen krijg dat ik beslist even moet kijken, op dat moment zou ik wel even meegluren met wat ze uitspookt."

Zelf vindt Debbie het helemaal geen probleem, dat haar ex niet naar het tv-programma zal kijken. "Het is niets voor Alfred om dagelijks een realityprogramma te volgen," reageert ze. "Ook al zit zijn ex-vrouw daarin. Ik hoop op een lekker wijf voor hem, en voor mezelf een leuke gozer."

Lees ook: Leendert uit B&B Vol Liefde ziet Loes en José tegelijk vertrekken: "op naar de volgende ronde"