De 5 leukste Netflix-tips voor vrouwen week 16

Media door Laura

Netflix al bijna uitgespeeld en op zoek naar je volgende binge-verslaving of gewoon een goede film? De vraag is... what to watch? Elke maandag vind je hier de nieuwste Netflix-kijktips voor vrouwen. Scroll gauw verder om te ontdekken wat je niet mag missen.

netflix voor vrouwen week 16

Lees ook: Zien: De eerste trailer voor La Casa de Papel seizoen drie

Wonder Woman

Wanneer soldaat Steve (Chris Pine) op haar beschermde eiland belandt, maakt de Amazone-prinses Diana (Gal Gadot) de lastige, maar nodige, keuze om haar beschermde eiland te verlaten. Samen met Steve hoopt een einde te maken aan een verwoestende oorlog in de buitenwereld. En let goed op: want 'onze' Doutzen Kroes heeft ook een klein rolletje.

Ben jij gek op superheldenfilms? Check dan ook Spider-man: Homecoming.

Bekijk op Netflix.

Special

De nieuwe veelbelovende serie is Special. En ja, dat is een heel speciale. De comedyserie is gebaseerd op de autobiografie van Ryan O'Connell, wie ook zelf de hoofdrol vertolkt. Het verhaal gaat over de homoseksuele Ryan. Na jarenlang beschaamd binnenblijven vanwege zijn hersenverlamming, gooit hij het roer om. Hij gaat uit huis, begint een nieuwe job en duikt het datingleven is. En dat gaat alles behalve vlekkeloos.

Bekijk op Netflix.

The Perfect Date

Een feel good-romkom zoals vele anderen, maar dat mag de pret niet deren. In The Perfect Date volg je Brooks (Noah Centineo), een scholier die zich laat inhuren als date om een zakcentje extra te verdienen. De verzoeken stromen binnen en Brooks zit er steeds warmer bij, maar dan krijgt hij gevoelens voor een 'klant'...

Bekijk op Netflix.

The Silence

Zin in een thriller? Dan is The Silence jouw film: als dodelijke wezens die jagen op gehoor de wereld aanvallen, zoeken een tiener en haar familie een schuilplaats buiten de stad en stuiten op een mysterieuze sekte.

Bekijk op Netflix.

Demolition

Wanneer Davis' (Jake Gyllenhaal) vrouw overlijdt in een tragisch auto-ongeluk, voelt hij zich leeg en hulpeloos. Ondanks de druk van zijn schoonvader om het leven weer op te pakken, takelt Davis steeds verder af. Dan verschijnt er hulp uit twee onverwachtse hoeken. 

Bekijk op Netflix.

 

Overzicht nieuw op Netflix

The Equalizer 2
The Hateful Eight
Persona (1 seizoen)
Star Trek: Discovery (1 seizoen +S02E13)
Special (1 seizoen)
Francesco de Carlo: Cose di questo mondo
The Perfect Date
Huge In France (1 seizoen)
Demolition
¿A quién te llevarías a una isla desierta?
Kleine Bheem (1 seizoen)
Bombairiya
Horror Story
Azhar
Petta
Furious 7
Dabbe 5: Zehr-i Cin
Dabbe: Cin Carpmasi
Wonder Woman
Black Summer (1 seizoen)
Possessed (S01E04)
DC Legends of Tomorrow (3 seizoenen + S04E19)
Before I Wake
You vs Wild (1 seizoen)
The Silence
Bad Samaritan
Liss Pereira: Reteniendo Líquidos
Shadowhunters (2 seizoenen + S03E17)
The Dictator
Trolls: Door Met De Beat (6 seizoenen)
Spider-man: Homecoming

 

Lees ook: In de trein, op de fiets of in bed: dit zijn onze 5 podcast tips