Oeh! Winter Vol Liefde-Joshua start met nieuw televisieavontuur

Media door Alyssa

Joshua, bekend van zijn avontuur in Winter Vol Liefde, heeft de smaak te pakken gekregen voor meer televisie avonturen! Na zijn deelname aan het populaire programma laat hij weten dat hij binnenkort weer te zien zal zijn op televisie. In een recente update op Instagram Stories deelde hij zijn enthousiasme over de 'intensieve opnames' die hij net heeft afgerond. Oeh!

Droomcarrière in de media

In een interview met weekblad Story eerder dit jaar had Joshua al laten doorschemeren dat hij zijn horecazaak heeft verkocht om zich volledig te richten op zijn droomcarrière in de media. "Met coaching van Maik de Boer en enkele veelbelovende telefoontjes op zak, kan ik niet wachten om mijn nieuwe avontuur te starten", vertelde hij destijds enthousiast.

Uitdagend project

Nu lijkt het erop dat zijn dromen werkelijkheid worden. "Ik ben momenteel een beetje stil op Instagram, maar dat betekent niet dat er niets gebeurt", zegt Joshua mysterieus. "Ik heb net een uitdagend project afgerond en ik kan niet wachten om het resultaat met jullie te delen."

Grote droom

"Ik had nooit gedacht dat mijn deelname aan Winter Vol Liefde zo'n enorme impact zou hebben. Het was altijd al mijn droom", vertelt Joshua enthousiast over zijn wens om de wereld van media te betreden. "Ik heb ooit geprobeerd om toegelaten te worden tot de toneelschool, maar dat liep op niets uit. Daarna ben ik naar de hotelschool gegaan. Nu wil ik echt iets in de media doen.

Hoe zit het met de verkoop van zijn horecazaak?

Joshua heeft zijn horecazaak nog niet kunnen verkopen. Zijn lunchroom in Amsterdam heeft nog altijd het verkoopbord uithangen, hoewel hij wel al potentiële kopers over de vloer heeft gehad. "Er zijn al mensen geweest die interesse hadden, maar zij hebben hun droom elders gevolgd", legde hij hierover uit. "Ondertussen ben ik klaar voor nieuwe uitdagingen en ik kijk uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft. Blijf op de hoogte, want ik zal binnenkort meer details onthullen!"

Leerschool dankzij Winter Vol Liefde

En hoewel Winter Vol Liefde Joshua geen lover opleverde, liet hij eerder al weten dat het hele avontuur een enorme leerschool voor hem is geweest. Maar wat heeft hij nu eigenlijk precies geleerd? "Wat ik heb geleerd tijdens die periode van Winter Vol Liefde is dat ik iemand wil die vastberaden is en mij écht kan verrassen", legde Joshua hierover uit. "Ik ben nu veel duidelijker over wat ik wel en niet wil. Laten we het daar maar op houden."

Lees ook: B&B Vol Liefde start vanaf deze datum én dit verandert er in het nieuwe seizoen