Hebben Luca en Megan uit Ex on the Beach een relatie?

Media door Alyssa

Er wordt volop gespeculeerd over de relatie tussen Luca en Megan uit Ex On the Beach Double Dutch: All Stars. Aan het einde van de laatste aflevering gaven de twee toe dat er alleen sprake was van lust, maar hoe zit het nu precies? In een interview met Shownieuws geeft Luca meer duidelijkheid over hun situatie.

'Mijn intenties waren duidelijk' 

"Mijn intentie bij deelname aan Ex on the Beach was duidelijk: ik zocht lust en geen relatie", begint Luca zijn verhaal. "Megan had dezelfde instelling toen ze binnenkwam." Luca vervolgt: "Als Megan na een week gevoelens ontwikkelt, is dat haar keuze. Ik heb vanaf het begin eerlijk tegen haar gezegd waarom ik hier ben."

Lees ook: Megan uit Ex on the Beach 'emigreert wegens belastingdienst' naar deze zonnige bestemming

Antwoord op de brandende vraag 

Op TikTok delen de twee een video waarin ze samen aan de keukentafel zitten en dé brandende vraag beantwoorden die iedereen al weken bezighoudt: 'Hebben wij een relatie?' Megan begint met vertellen: "Nee, we hebben geen relatie. We zijn gewoon vrienden." Luca haakt hier direct op in: "We dachten, we kunnen het supergoed met elkaar vinden, dus laten we gewoon vrienden blijven.' Een relatie zat er helaas toch niet in."

De tekst gaat verder onder de video van Megan en Luca.

@lucaghianiii

Megan en Luca samen in Dubai?

Op social media was eerder al te zien dat Luca en Megan samen op een foto in Dubai stonden, wat de geruchtenmolen flink deed draaien. "Die foto is later gepost, maar eigenlijk was hij gemaakt kort nadat Ex on the Beach was afgelopen. Ik was daar toevallig op vakantie precies op hetzelfde moment als Megan daar ook was," verklaart Luca aan Shownieuws.

Drama in Ex On the Beach Double Dutch: All Stars 

Megan was onlangs nog flink over de rooie toen bleek dat Luca tegen Lois had gezegd dat hij voor haar had gekozen, terwijl hij hetzelfde tegen Megan zei. Oei! Luca reageert hierop: "In de context van Ex on the Beach probeer ik de situatie natuurlijk naar mijn hand te zetten. Je kunt niet verwachten dat ik me als een brave jongen gedraag in zo'n setting. Als ik af en toe een leugentje erin moet gooien, vind ik dat helemaal prima. Ik spreek hen toch nooit meer. En iedereen zit daar uiteindelijk gewoon voor zichzelf," voegt hij toe.

Lees ook: Cute babynieuws! Ex on the Beach-Ayleen is zwanger van eerste kindje