Megan uit Ex on the Beach 'emigreert wegens belastingdienst' naar deze zonnige bestemming

Media door Alyssa

Je kent haar misschien van Temptation Island, maar Megan Desaever is terug in de spotlight als een van de sterren van het nieuwe seizoen van Ex on the Beach: All Stars. Deze blondine die haar kost verdient door middel van influencen op Instagram en het plaatsen van pikante content op OnlyFans, heeft behoorlijk wat stof doen opwaaien de afgelopen periode. Niet alleen omdat ze met veel bombarie de Ex on the Beach Villa verliet met haar inmiddels ex-liefje Joey, maar natuurlijk vooral om haar 'belastingrel'. Mede hierom heeft Megan besloten België te verlaten, zo vertelt ze aan FawryNotSawry.

'Ik wil niet meer over dat onderwerp praten'

De rel rondom Megan en haar belastingontduikingen begon nadat ze pittige uitspraken had gedaan in het online RTL programma van FawryNotSawry. Hier kwam enige tijd geleden aan het licht dat Megan geen belasting betaalde over de inkomsten van haar achttien plus content. Naar aanleiding van het nieuwe seizoen van Ex on The Beach schoof Megan afgelopen week opnieuw aan bij Farja Farvardin. "Dat ga ik nooit vergeten, wat er is gebeurd bij jou", lacht Megan met Farja. "Maar het gaat nu goed, en voor de rest wil ik niet meer over dat onderwerp praten."

Low income tax

Voor de camera's onthult Megan dat ze heeft besloten om haar thuisland te verlaten voor een nieuwe zonovergoten bestemming. "Ik ben min of meer een inwoner van Dubai geworden", legt ze uit. "Ik woon officieel niet meer in België. En in Dubai is er een low income tax."

'Daar ben ik gewoon Megan'

Maar waarom Dubai? Voor Megan zou het niet alleen om de belasting draaien. "Mijn familie woont al in Dubai, en dat is altijd al mijn grootste droom geweest sinds ik klein was," vertelt ze enthousiast. "Nu heb ik die droom werkelijkheid kunnen maken. Ik vind het daar veel leuker leven en ik voel me er meer mezelf. Het heeft niets te maken met de belastingen, het is gewoon dat ik daar meer 'Megan' ben."

Lees ook: Ex on the Beach-Meghan doet boekje open over band met Dennis Roos