Amy Rose uit Winter Vol Liefde verklapt wanneer ze achter haar zwangerschap kwam

Media door Alyssa

Amy Rose verloor tijdens haar deelname aan Winter Vol Liefde, haar hart aan Saul. De twee waren vanaf moment een gek op elkaar en lieten er geen gras over groeien, er is namelijk al een baby op komst! Nu het gelukkige stel Zwitserland even heeft ingeruild voor ons kikkerlandje, zocht RTL Boulevard ze op om alles te weten te komen over de zwangerschap van Amy Rose.

Een dag voor de uitzendingen van Winter Vol Liefde

Het stel laat weten wanneer ze achter de zwangerschap kwamen. "Een dag voor de uitzendingen zijn we erachter gekomen dat ze zwanger was, dus dat was heel veel spanning", vertelt Saul. "En dan kom je op televisie met Winter Vol Liefde en toen was het nog heel lastig. Het was best wel moeilijk om het voor ons te houden, dus des te meer een opluchting dat we het kunnen brengen."

Tranen van geluk

Amy Rose vult aan: "Het moment dat we ontdekten dat ik zwanger was, was meteen gevuld met tranen van geluk. Het voelt echt welkom. Maar toen moesten we het geheim houden tijdens de periode van de uitzendingen, wat best lastig was. Maar het was ook een heel mooie periode, omdat het echt ons geheimpje was, alleen van ons tweeën. Nu zijn we gewoon heel blij dat we eindelijk in Nederland zijn, dat ik mijn buik kan laten zien en dat gewoon iedereen het weet. Het is natuurlijk iets heel erg moois."

Rollercoaster van emoties

Amy Rose deelt ook openhartig over haar ervaringen met zwangerschap. In het begin voelde ze zich erg misselijk en niet zichzelf. "Nu voel ik me goed, maar ik ben af en toe een beetje een heks tegen Saul", lacht ze. "Die hormonen zijn echt een rollercoaster. En soms voel ik me ook heel verdrietig, maar ik probeer daar nu heel open over te zijn."

Stralen van geluk

Amy Rose en Saul stralen van geluk terwijl ze hun liefdesverhaal delen met de wereld. Het lijkt erop dat ze klaar zijn voor dit nieuwe hoofdstuk in hun leven, en we kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor hen in petto heeft!

Lees ook: Amy Rose uit Winter Vol Liefde reageert op kritiek over haar babybuik