André Hazes verwijdert alle sporen van Sarah van Soelen op social media

Media door Elsemieke

Sarah van Soelen verkondigt in de media dat Andre Hazes en zij slechts een pauze in de relatie hebben, maar het lijkt er sterk op dat Andre Hazes daar zelf heel anders over denkt. Hij heeft namelijk alle sporen van Sarah op zijn sociale media verwijderd.

André Hazes verwijdert alle sporen van Sarah van Soelen op social media

Terwijl Sarah van Soelen volhoudt dat haar relatie met André Hazes momenteel op pauze staat, maakt de zanger een duidelijk statement. Op Instagram verwijdert hij namelijk alle digitale sporen van Sarah. In de Instagram-bio noemt hij haar niet meer en André heeft ook de foto's met Sarah van Soelen - en dat waren er na een paar maanden nogal wat - van zijn profiel gehaald. De twee deelden al langer geen foto’s meer van elkaar, Sarah droeg de ketting met Andrés naam niet meer en de initialen van de zanger waren dus al een poosje van haar Instagram-account verdwenen. Sarah heeft nog wel kiekjes van zichzelf met de zanger op haar account staan. Dat de foto's van Monique nog wél op Andre's pagina staan, moet pijnlijk zijn voor Sarah. 

"Ik steun hem"

Terwijl André zich bewust al tijden terugtrekt en probeert te herstellen van zijn emotionele burn-out, houdt Sarah in de media bij hoog en laag vol dat de relatie niet over is. In Beau Monde zei ze: "Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem." Er is volgens haar geen sprake van ruzie en ondanks dat André veel tijd met Monique en hun zoon doorbrengt, is er geen ander in het spel. 

Lees ook: FOTO's: zo zag Sarah van Soelen er vroeger uit