Mannelijk schoon op Bonjour My Love!

Media door Redactie Ze.nl
Elke dag een andere knappe vent met ontbloot bovenlijf op je beeldscherm, hoe klinkt dat? Heerlijk toch? Daarom willen wij deze briljante website met jullie delen. Maak kennis met Bonjourmylove.com vol smakelijkheden. Hallelujah!

Getrouwd, single, samenwonend: wat maakt het uit. Een vrouw mag dromen. Ik bedoel: je werkt elke dag keihard aan je carrière of studie. En dus heb jij elke dag even recht op een verzetje. Een momentje voor jezelf. Een momentje van totale overgave. Of recht voor z?n raap gezegd: een euh... glijmomentje.


En met dat momentje bedoel ik elke dag om 10 uur. Want dagelijks om 10 uur ?s ochtends staat er een nieuwe heerlijke, woest aantrekkelijke kerel voor je klaar op Bonjourmylove.com. Gewoon, zomaar. Om even lekker tegenaan te kwijl.. euh kijken. En als we het over woest aantrekkelijke exemplaren hebben, bedoelen we geen boy next door-types. Nee, echte mooie, ganz geile heerlijkheden met 6-packs in veel te kleine broekjes. Mannen die je nooit in het wild tegenkomt, maar die je elke dag druiven mogen voeren in een klein zwembroekje en met een groot blad als waaier in hun hand om je af te koelen.

Wil je nou geen enkel exemplaar missen en je werkdag goed beginnen? Ga dan naar de site en meld je (rechts bovenin) aan om elke dag zo?n goddelijke man in je mailbox te krijgen. Ook kun je Bonjour My Love liken op Facebook zodat de mannen elke dag automatisch in je nieuwsfeed terecht komen.

Bovendien? als de site 2500 likes heeft, wordt er een romantisch diner met een hotte BN?er verloot! Oeh la laaaa! Liken maarrrr!

Wat vind jij van de mannen op Bonjourmylove.com?