B&B Vol Liefde-Jacob en Carla zijn uit elkaar: "hij heeft me uit huis gezet!"

Media door Elsemieke

In de zomer van 2021 kwam RTL met een nieuw dating concept: B&B Vol Liefde. In de datingshow gingen een aantal bed and breakfast eigenaren op zoek naar de liefde van hun leven.Een opvallende kandidaat was Jacob. Hij vond niet in het porgramma zijn liefde, maar na het programma wél. Al lijkt deze relatie nu ook gestrand te zijn.  

Lees ook: Vincent van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin (en dit is haar)

B&B Vol Liefde-Jacob en Carla zijn uit elkaar: "hij heeft me uit huis gezet!"

Onder leiding van Art Rooijakkers gingen afgelopen zomer een aantal eigenaren van een bed and breakfast op zoek naar de liefde van hun leven. Hoewel ze allemaal uiteindelijk alleen eindigden, hebben er een aantal inmiddels wel geluk in de liefde, zo is Pascal van B&B vol liefde gelukkig met zijn vriendin. Jacob vond in Portugal in eerst instantie geen liefde, maar na het programma wel. Carla meldde zich nadat ze het programma had gezien en besloot hem op te zoeken in de zonnige villa. Het was direct vlam in de pan en ze trok al snel bij hem in. Toch is nu de boel compleet onploft, zo beweert ze.

Facebook

In een Facebookgroep voor Nederlanders en Belgen in Portugal is nu te lezen dat Carla een oproepje doet voor een nieuw huisje. "Ik moet voor 14 december in de avond weg zijn bij Jacob. Weet iemand een betaalbare woonruimte voor mij in Albufeira?" Iemand vraagt op Facebook wat er dan is gebeurd dat Carla en Jacob uit elkaar zijn en waarom laatsgenoemde zo boos op haar is. Carla vertelt: "wat heeft hij gedaan om mij boos te maken? Mijn motorhelp verstoppen, kamers waar mijn spullen staan op slot doen en geen medewerking geven. Alles saboteren, maar wel eisen dat ik voor middernacht weg ben."

Foto: RTL

LEes ook: Dit geldbedrag ontvangt de winnaar van Expeditie Robinson