Lifestyle / Media
Media

Vincent van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin (en dit is haar)

Afgelopen zomer smulden we massaal van het nieuwe programma B&B Vol Liefde. In de datingshow gingen een aantal bed and breakfast eigenaren op zoek naar de liefde van hun leven. Een opvallende kandidaat was Vincent. Hij vond niet in het porgramma zijn liefde, maar inmiddels is het hem alsnog gelukt. 

Lees ook: B&B Vol Liefde Romana keert terug op de buis

Vincent van B&B Vol Liefde heeft een nieuwe vriendin (en dit is haar)

Onder leiding van Art Rooijakkers gingen afgelopen zomer een aantal eigenaren van een bed and breakfast op zoek naar de liefde van hun leven. Hoewel ze allemaal uiteindelijk alleen eindigden, hebben er een aantal inmiddels wel geluk in de liefde. Zo heeft Jacob van B&B vol liefde een nieuwe vriendin en is ook Pascal van B&B vol liefde gelukkig met zijn vriendin. Nu is het de beurt aan Vincent. In het programma leek het erop dat hij met Monqiue het geluk zou vinden, maar dit hield helaas geen stand. Hij is nu gelukkig met de 31-jarige Jessica. Op Instagram deelt Vincent vanuit het Italiaanse schiereiland Orta San Giulio een foto. 

Tinderliefde

Maar hoe kwam deze liefde dan tot stand? Dit bleek al vóór B&B vol liefde gebeurd te zijn. “Ik heb haar via Tinder leren kennen. We zouden een keertje uit eten gaan, maar dat viel toen toch een beetje dood en de afspraak ging niet door.” Daarna was het eventjes stil, tot Jessica Vincent voorbij zag komen met zijn oproep voor B&B Vol Liefde. “Ze heeft toen wel getwijfeld of ze zich moest opgeven, maar ze voelde zich niet prettig met al die camera’s erbij.”

Italië in de liefde

Toen bleek dat Monique en Vincent niet meer samen waren, boekte Jessica al vrij snel een ticket voor vijf dagen Italië. “We hadden daarvoor ook al met elkaar gevideobeld en konden heel goed met elkaar praten, dus dan weet je eigenlijk al wel dat het goed zit. Het voelde gewoon goed. En het was eigenlijk heel gezellig en aan het einde van de vakantie kwamen we tot de conclusie dat we elkaar wel heel leuk vonden. “Het is nog heel pril, dus we zien gewoon hoe het loopt.” Wat lief!

Foto: RTL