Lifestyle / Media
Media

B&B Vol Liefde Romana keert terug op de buis

Goed nieuws! Romana is binnenkort weer te zien op televisie. Nadat de B&B Vol Liefde-deelneemster was weggestuurd door Bert, bleven velen kijkers achter met teleurstelling. Gelukkig kunnen we weer gaan genieten van de directe blondine in een nieuw seizoen van Videoland De Verraders. 

Lees ook: Prince Charming seizoen 2: deze nieuwe mannen maken hun opwachting in de villa

De Verraders of de Getrouwen

In het voorjaar werd het eerste seizoen van De Verraders goed bekeken. Het is dan ook niet gek dat het tweede seizoen is aangekondigd. De nieuwe deelnemers werden vanmorgen bekend gemaakt. Dit zijn de nieuwe Verraders of Getrouwen naast Romana: Envy Peru, Bettina Holwerda, Jay Francis, Henk Grol, Ellen Hoog, Iliass Ojja, Amara Onwuka, Britt Scholte, Tim Senders, Thijs Zeeman en Shelly Sterk.

Wat ook nieuw is dit seizoen is de rol van presentator. Art Rooijakkers heeft het overgenomen van Tijl Beckand. 

Het spel

In het programma worden er drie deelnemers benoemd tot de Verraders. De rest van de deelnemers genaamd de Getrouwen moet De Verraders ontmaskeren. Elke nacht wordt er een Getrouwen weggestuurd en moeten zij opzoek gaan naar De Verraders en die vervolgens naar huis sturen. Tussendoor krijgen zij in teams opdrachten om zoveel mogelijk zilver te verzamelen. Vorig jaar werd het spel uiteindelijk gewonnen door Samanta Steenwijk die destijds een van de Verraders was en door Chatilla van Grinsven die Getrouwen was. 

Lees ook: Enge Netflix-serie Hellbound is de nieuwe 'Squid Game'

Beeld: RTL, Jasper Suyk