Lifestyle / Media
Media

Prince Charming seizoen 2: deze nieuwe mannen maken hun opwachting in de villa

Prince Charming seizoen 2 is van start gegaan! Videoland trakteerde ons direct op twee afleveringen. Niet alleen zagen we hoe Chris de mannen leerde kennen en er direct vier naar huis stuurden, ook kreeg hij er alweer vier knapperds bij om uit te kiezen! Na de eerste stropdassenceremonie, maakten we namelijk kennis met vier nieuwe, knappe mannen. En wij stellen ze aan je voor.

Prince Charming seizoen 2 nieuwe mannen

Lees ook: Marvin en Ferdi van Prince Charming gaan trouwen: "jij maakt me een completer mens"

Prince Charming seizoen 2: deze nieuwe mannen maken hun opwachting in de villa

Vier nieuwe mannen maken hun opwachting in Prince Charming seizoen 2 Het tweede seizoen van Prince Charming trapte af met het romantische huwelijksaanzoek van Ferdi. Hij vroeg namelijk de knappe Marvin van Prince Charming seizoen 1 of hij zijn man wilde zijn en natuurlijk zei 'ie ja! Maar dat was niet de enige verrassing die we zagen. Er moesten namelijk direct vier mannen naar huis in de tweede aflevering van Prince Charming seizoen 2. Na de eerste stropdassenceremonie, maakten we namelijk kennis met vier nieuwe, knappe mannen die een poging gaan doen het hart van Chris Berendse sneller te laten kloppen. Alle heren verblijven – net als vorig jaar – in een prachtig palazzo. Iedere aflevering moet prince charming tijdens de ceremonie beslissen welke man hij naar huis stuurt en welke mannen in het palazzo mogen blijven. Na de eerste stropdassenceremonie maken echter vier nieuwe mannen hun intrede in Il Palazzo. Lees je mee?

Prince Charming seizoen 2 Lars

Lars

De 27-jarige Lars is researcher bij een onderzoeksbureau en werkt ook nog eens als spinning instructeur. Hij staat dag en nacht klaar voor de mensen om hem heen, en hij moedigt mensen altijd aan om dingen te doen waar ze blij van worden. Lars woonde maar liefst zeven jaar in het buitenland en is inmiddels helemaal klaar voor een serieuze relatie. Wat hij zoekt in een partner? Iemand die goed voor zichzelf zorgt en hem af en toe een beetje kan remmen.

Prince Charming seizoen 2 Bobby

Bobby

Bobby werkt als zanger, presentator en coach en is een vrije vogel. Hij is iemand die alles voor zijn vrienden overheeft en dan ook voor ze door het vuur zou gaan. Bobby streeft ernaar om altijd de beste versie van zichzelf te zijn. Zijn ideale partner staat open voor alle avonturen die het leven te bieden heeft.

Michaeal Paul Prince charming seizoen 2

Michael Paul

Michael Paul werkt als store manager bij een kledingwinkel en staat bekend als een echte doorzetter. Hij is een lachebek die altijd voor iedereen klaarstaat. In zijn vrije tijd zwemt hij graag en hij vindt het maar al te leuk om wijnproeverijen met zijn vrienden te houden. Michael knapt af op mensen die arrogant of betweterig zijn.

roy prince charming seizoen 2

Roy 

Roy werkt als supply chain specialist en staat bekend als sociaal dier. Niet zo gek dat hij dan ook een brede sociale kring in heel Nederland heeft en het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen. Een van zijn hobby's? Dat is toch wel het verzorgen van zijn vele planten. Wat Roy aantrekkelijk vindt in een man? Iemand die gepassioneerd is over iets.