Monica Geuze: "er zit nóg een twist in Temptation Island"

Media door Elsemieke

Nog maar één nachtje slapen en dan gaat het nieuwe seizoen van Temptation Island van start. En hoewel we niet eens zo lang meer hoeven te wachten, sprak Grazia met presentatrice Monica Geuze over haar verwachtingen van het nieuwe seizoen. En ze deed een aantal juicy onthullingen!

Temptation-Delphine heeft een nieuwe liefde (en dit is hem)

Monica Geuze over Temptation Island 2022

Nu Temptation Island 2022 bijna van start gaat, kunnen we ons opmaken voor een nieuw seizoen vol drama tussen alle koppels die checken of ze bij de ware zijn. De koppels zijn inmiddels bekend en ook heeft Videoland een sneak peak onthuld van het nieuwe seizoen. Grazia vroeg aan Monica Geuze wat haar verwachtingen zijn van het nieuwe seizoen. Verschilt het nieuwe seizoen met het vorige? “Er zijn sowieso wat dingetjes aangepast, ieder jaar zijn er dingen om het nieuwer te maken.”

Apart vliegen

Eerder werd al bekend dat de koppels niet samen naar de Dominicaanse Republiek vliegen, maar apart vertrekken. Monica is hier heel blij mee. “Als je samen onderweg bent, dan denk je steeds: ‘Oh my god, het gaat nu beginnen’. Het feit dat je samen aan het reizen bent, schept een band. Terwijl het eigenlijk de bedoeling is dat je het avontuur alleen aangaat.” Ook mochten de koppels in Nederland per persoon twee favoriete singles uitkiezen, zodat ze onbewust al met die single mannen bezig zijn. “Je vraagt je dan van tevoren toch af of je de juiste keuze hebt gemaakt en hoe die mannen in het echt zijn.”

Swing of Love

Ook hebben de koppels dit seizoen te maken met een Swing of Love. “Iemand krijgt de kans om Temptation eerder te verlaten, dat noem je de Swing of Love. Bij de Swing of Love kies je er echt voor om weg te gaan. Dan kan je partner er vervolgens ook voor kiezen om op te dagen, of lekker op Temptation Island te blijven omdat ze de liefde daar hebben gevonden en het naar hun zin hebben.” Je zou daar dus ook in je eentje achter kunnen blijven. Spannend!

Temptation Island 2022 start vanaf 28 april op Videoland. We kunnen direct twee afleveringen van onze favoriete serie bekijken. 

Foto: RTL

Lees ook: Dit zijn de mannelijke singles die op zoek gaan naar de liefde in Temptation Island 2022