Lifestyle / Media
Media

New in town: LINDA. Nieuws

Ken je dat? Dat je om elf uur ’s avonds voor de tv blijft hangen voor Pauw & Witteman omdat je vindt dat je wel wat vaker het nieuws mag volgen? En dat je dan vervolgens vijf over elf in slaap dondert omdat het zo suf is?
 
Daar hebben wij ook last van. Hoezeer we ook een vrouw van de wereld willen zijn met een uitgebreide algemene kennis en verstand van zaken, we kunnen ons soms maar niet door die NOS Journaals heenworstelen. We zijn hoogopgeleid en heus niet van gisteren, maar toch… de trash-tv lonkt gewoon. 
 

LINDA. Nieuws
Is bovenstaande herkenbaar? Kijk dan even op de site van LINDA. Nieuws. LINDA. verzamelt alle nieuwswaardige feiten voor je op LINDAnieuws.nl, maar dan op een leuke manier, waarbij je niét in slaap valt. Naast dagelijks nieuws vind je op LINDAnieuws.nl leuke rubrieken als Koffiepraat  - waarin het gesprek van de dag behandeld wordt, Gisteren Gemist op TV met de drie beste tv-fragmenten van gisteravond en Recept van de Dag - zodat je weer eens iets andes op tafel kan zetten dan die eeuwige pasta met tomatensaus.
 
Maar ook
Gymmen met Arie – iedere woensdagavond een sportles van Arie Boomsma (zou 'ie shirtloos sporten?) en Giels High Five, waarin Giel Beelen iedere vrijdag zijn favoriete liedjes deelt. Sylvana Simons zet iedere donderdag haar favoriete TEDx-video online. De rubriek LINDA.’s Wereldwijven brengt de ver-van-je-bedshow dichterbij. Tachtig vrouwen die in het buitenland wonen, bloggen over het wereldnieuws en hoe dat hun bestaan beïnvloedt. 
 

Downloaden, liken en volgen
Natuurlijk is LINDA. Nieuws er ook als app voor je smartphone. De site is vormgegeven voor ieder scherm dus ook voor alle tabletformaten. Je kunt een handige snelkoppeling maken met je eigen voorletter. En natuurlijk blijf je op de hoogte via Facebook en Twitter

Ga hier naar LINDA. Nieuws!