Zien: Temptation-Delphine deelt foto met nieuwe liefde

Celebs door Elsemieke

Temptation Island 2021 zit er inmiddels al een tijdje op, maar er blijft wel nieuws over de oud-kandidaten verschijnen. Delphine en Bert gooiden beiden met modder naar elkaar tijdens het realityprogramma twee jaar geleden en ook na de show hield het niet op met het gedoe. Delphine is in ieder geval over Bert heen, want ze deelt dolgelukkige foto's met haar nieuwe liefje. 

Zien: Temptation-Delphine deelt foto met nieuwe liefde

Delphine van Temptation Island deed mee aan het programma samen met Bert. Het duurde niet lang tot er verschillende geheimen werden onthuld en de relatie tussen de twee op de klippen liep. Vandaag de dag is Delphine weer helemaal gelukkig in de liefde. Vrij snel nadat het misging met Bert viel ze in de armen bij ene Thomas, maar dat liep onlangs alweer spaak. “Voordat iedereen er weer zijn eigen verhaal van maakt: Thomas is niet degene die ik zocht, want onze eigenschappen pasten niet samen." 

Weer gelukkig

De realityster vertelde na de breuk met Thomas dat ze nog niet klaar was voor een nieuwe relatie. “Het ging allemaal ook heel snel. Dit heb ik nu ingezien. Ik was er nog niet klaar voor. Ik vind het eigenlijk heel erg dat ik dit moet delen met jullie, want soms heb ik ook nog een privéleven." Toch is Delphine nu weer gelukkig met Ruben. “Just You & Me”, schrijft ze bij een verliefde foto met Ruben. 

Lees ook: Dit zijn de mannelijke singles die op zoek gaan naar de liefde in Temptation Island 2022