Lifestyle / Celebs
Celebs

Temptation-Delphine heeft een nieuwe liefde (en dit is hem)

Nog enkele dagen tot Temptation Island 2022 begint, maar ondertussen is er nieuws over een oud-kandidaat. Delphine en Bert gooiden beiden met modder naar elkaar tijdens het realityprogramma vorig jaar en ook na de show hield het niet op met het gedoe. Delphine is in ieder geval over Bert heen, want ze heeft een nieuwe lover.

Delphine is weer van de markt. Vrij snel nadat het misging met Bert viel ze in de armen bij ene Thomas, maar dat liep onlangs alweer spaak. “Voordat iedereen er weer zijn eigen verhaal van maakt: Thomas is niet degene die ik zocht, want onze eigenschappen pasten niet samen." 

Weer gelukkig

De realityster vertelde na de breuk met Thomas dat ze nog niet klaar was voor een nieuwe relatie. “Het ging allemaal ook heel snel. Dit heb ik nu ingezien. Ik was er nog niet klaar voor. Ik vind het eigenlijk heel erg dat ik dit moet delen met jullie, want soms heb ik ook nog een privéleven." Toch is Delphine nu weer gelukkig. In haar Instagram Stories plaatst Delphine namelijk een kiekje met haar nieuwe vriend, Ruben.

Lees ook: Dit zijn de mannelijke singles die op zoek gaan naar de liefde in Temptation Island 2022