Kijkers enorm blij met exit van déze kandidaat in Expeditie Robinson

Media door Elsemieke

Jay-Jay, Robbert, Do en Annemiek deden er alles aan om een vrijstelling te bemachtigen in Expeditie Robinson en die strijd zorde voor een verhitte aflevering. We nemen je mee door de aflevering en ook vooral door een aantal enthousiaste reacties van Twitterend Nederland.

Lees ook: Expeditie Robinson 2021: de laatste ontwikkelingen

Kijkers enorm blij met de exit van déze kandidaat in Expeditie Robinson

Annemiek had het in Expeditie Robinson aflevering 28 enorm zwaar vanwege de pittige honger waarmee ze te kampen heeft. Haar haat voor Sandra is sterk, maar niet zo sterk als haar rammelende maag. Dat had er wellicht ook mee te maken dat ze vond dat de kok iets té grote porties maakte voor de groep, waardoor het eten veel te snel op was. Ook op Twitter bleek deze kattige reactie zeker niet onopgemerkt. Ook hadden ze het over de snode plannetjes van Annemiek om Robbert te overtuigen Jay-Jay naar huis te sturen. "Als hij slim is, stemt hij gewoon op Jay-Jay!"

 

 

Opgeheven hoofd

Toch bleek haar snode plannetje niet genoeg te zijn om Expeditie Robinson Aflevering 28 te overleven. Annemiek bleek uiteindelijk niet opgewassen tegen het verbond van Jay-Jay, Do en Robbert. Jay-Jay kreeg bij de eilandraad één stem, Annemiek twee en dus moest ze het eiland verlaten. Dat deed ze wel met opgeheven hoofd. "Ik dacht op dag twaalf al dat mijn expeditie voorbij was. Ik heb sindsdien reservetijd gehad met deze leuke mensen."

Lees ook: Robinson-kijkers woest over gemene spel: 'Dit is de manipulatie met Britte show!'