Dit zijn de makelaars van de Oppenheim Group die je niet in Selling Sunset ziet

Media door Anne-Fleur

Het is alweer een aantal weken geleden dat het vierde (en meest dramatische tot nu toe) seizoen van Selling Sunset op Netflix verscheen. Een vijfde seizoen is alweer in aantocht en we couldn't be happier. We kijken namelijk nú al uit naar alle nieuwe drama en toffe huizen die verkocht gaan worden door de makelaars van de Oppenheim Group. Maar de realtors die we op de buis zien, zijn dus blijkbaar niet de enige werknemers bij de groep. 

Lees ook: Wow: zoveel verdienen de Selling Sunset makelaars nu echt

Dit zijn de makelaars bij de Oppenheim Group die je niet in Selling Sunset ziet

In het begin van de serie werd al eens benoemd dat om privacy redenen niet alle werknemers van de Oppenheim Group in beeld zouden komen in Selling Sunset. We hebben in de vorige seizoenen natuurlijk vooral Chrishell, Mary, Christine, Maya, Heather, Davina, Amanza, Emma en Vanessa gezien - maar achter de schermen werken dus ook nog heel wat makelaars die ook voor de Oppenheim Group million dollar huizen verkopen. Dit zijn ze.

Cassidy Hiepler

Cassidy ging in de zomer van 2020 bij de Oppenheim Group aan de slag als real estate-makelaar. Ze deelt op haar Instagram geregeld kiekjes van mooie huizen (die ze ook nog eens verkocht heeft). "When you get to help the people you love buy and sell homes they love...", schreef ze bij een van haar recente foto's. 

Nicole Young

Ook Nicole is realtor bij onze favoriete makelaarsgroep. Haar carrière begon ze in marketing, maar stapte daarna over op real estate. En dat doet ze ook nog eens heel goed: ze is nu namelijk een van de beste makelaars bij de groep. Go Nicole

Graham Stephen

Graham is een van de makelaars die je misschien wel eens in beeld hebt gezien, maar niet een vast castlid is. Ook hij houdt zich liever bezig met het verkopen van die mega grote en dure huizen, dan met alle Selling Sunset-drama (begrijpen we best). Dat hij een van de weinige mannen is, maakt hem blijkbaar niets uit, want hij is een heel goede makelaar. Zo blijkt wel weer, want sinds 2008 heeft hij al meer dan 125 miljoen dollar aan onroerend goed verkocht. 

Kate Gallivan

Kate komt liever niet in beeld in Selling Sunset, maar we kunnen haar wel ergens anders van herkennen. De 32-jarige makelaar bij de Oppenheim Group doet namelijk ook mee aan het 26e seizoen van de Amerikaanse The Bachelor. Een makelaar die volgens de O-Group heel positief is en veel aandacht voor detail heeft. 

Omar Abaza

Ook Omar hoort bij de O-Group en is mega goed in talen. Handig voor alle buitenlandse rijke mensen die graag in de Hollywood Hills willen wonen. Daarnaast is Omar ook al vijftien (!) jaar betrokken bij allerlei strategische ontwikkelingsprojecten bij diverse woningen. Klinkt cool. 

Romi Mouillon

Romi heeft jarenlang heel de wereld rondgereisd en is veel aan het werk geweest als onderdeel van een marketingteam. Daarna heeft ze de overstap gemaakt naar commercieel vastgoed en is ze een realtor geworden bij de Oppenheim Group. 

Alice Kwan

Ook Alice Kwan is living the life met een achtergrond van mode en reizen en haar werkzaamheden bij de makelaarsgroep in LA in de afgelopen jaren. Helaas kunnen we je geen foto laten zien, aangezien Alice haar Instagram-account op privé heeft staan.

Peter Coronel

Niet alleen is Peter een makelaar - hij is ook nog eens directeur van de Sports & Entertainment Division van The Oppenheim Group. Niet zomaar natuurlijk, want voor hij realtor werd, was hij professioneel basketballer. Vandaar! Ook Peter kunnen we niet vinden op Instagram, dus ook helaas van deze beste man, geen foto. 

Lees ook: FOTO: 'Zac Efron en Amanza Smith van Selling Sunset zijn aan het daten'