Goed nieuws: er komt een seizoen 6 én 7 van Netflix' Selling Sunset!

Media door Elsemieke

Het is nog helemaal niet zo lang geleden dat het vijfde seizoen van Selling Sunset verscheen en als je net als ons een groot fan bent van de realityserie over de luxe Hollywood huizen, dan heb je alle afleveringen waarschijnlijk meteen gebinge-watched (we can relate). We hoopten al dat er nóg meer seizoenen kwamen, maar wanneer was nog niet helemaal duidelijk. Maar: we got news. Seizoen vijf én seizoen zes van Selling Sunset is onderweg!

Lees ook: Dit zijn de makelaars van de Oppenheim Group die je niet in Selling Sunset ziet

Seizoen 6 en 7 van Selling Sunset

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: een echte, vaste releasedatum hebben we nog niet van Selling Sunset seizoen 6 en 7. Maar, we kunnen wel zeggen dat de opnames van het zesde en zevende seizoen, die hopelijk gevuld zijn met een heleboel drama, aan haar productie begint. De opnames van de zesde reeks beginnen komende zomer al! Chrishell Stause, een van de hoofdrolspelers, schrijft dit in een bericht op Instagram. "Ik kan niet wachten om deze reis met mijn extra familie voort te zetten. Bedankt aan iedereen die ons de afgelopen tijd zoveel steun en liefde heeft getoond."

Wanneer staat seizoen 6 en 7 van Selling Sunset op Netflix?

Geef het maar toe: het kijken van Netflix' Selling Sunset is een van onze grootste guilty pleasures. We zeggen allemaal wel dat we niet van drama en reality-tv houden, maar oh boy, wat zijn we fan van deze LA realtors. Niet alleen om de never-ending ruzies en vriendschappen, maar ook om alle geweldige outfits (lees: Christine's outfits) en het zien van al deze luxe huizen in de Hollywood Hills. En binnenkort worden we dus verwelkomd met seizoen 6 en 7 van Selling Sunset! Wanneer de seizoenen op Netflix verschijnen, is nog niet duidelijk. We keep you posted!

Lees ook: Wow: zoveel verdienen de Selling Sunset makelaars nu echt