Heftige boodschap voor Antonio in Temptation Island 2022 aflevering 10

Media door Elsemieke

Waar we in de vorige Temptation Island-aflevering radeloos werden achtergelaten met een fikse cliffhanger, zien we in Temptation Island 2022 aflevering 10 hoe Antonio werd opgeschrikt door een bezoekje van Kaj. De presentator had speciale beelden voor hem en dat was niet positief. We praten je bij over Temptation Island 2022 aflevering 10!

Heftige boodschap voor Antonio in Temptation Island 2022 aflevering 10

Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles gaan het de koppels in Temptation Island 2022 heel moeilijk maken: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? Waar de vorige aflevering eindigde met een bang, is het in Temptation Island 2022 aflevering 10 alweer tijd voor nieuw schokkend nieuws.

Wegen gaan scheiden in Temptation Island 2022 aflevering 10

Antonio krijgt geen leuke beelden te zien van zijn Cleo. Hij leek het naar zijn zin te hebben tussen de dames, want op de eerste avond feestte hij er lustig op los. Zo wilde hij Fleur verleiden om een bezoekje te brengen aan het toilet. Toen Cleo deze beelden te zien kreeg tijdens haar eerste kampvuur, was ze not amused. Het deed haar verdriet te zien wat Antonio uitspookte in de villa. En dat terwijl Antonio na deze eerste avond beseft dat hij verder wil met Cleo. Maar wanneer Kaj hem de beelden laat zien waar Cleo op date is met Daniël, die haar vraagt hoe zij nu in haar relatie staat, schrikt hij enorm. “Het is een moeilijke tijd, dat geef ik eerlijk toe. Maar ik laat gewoon niet met me spelen, en dit is echt spelen met mij. En dat vind ik niet normaal." Cleo neemt dan ook een drastisch besluit. “Voor mij is het gewoon klaar en dat wil ik hem graag in het echt gaan vertellen, als ik hem straks zie (…) Laat hem maar lekker ‘lang leve de lol’ vieren, ik kies lekker voor mezelf. Ik ga hem ook gewoon vertellen dat hij mij niet verdient, dus onze wegen gaan gewoon scheiden.”

"Ik vind het onzin!"

Cleo’s woorden slaan als een bom in bij Antonio. "Ik weet niet wat ze heeft gezien. Misschien de eerste avond, mijn dronken bui. Maar ik heb me de tweede en derde dag wel echt ingehouden. Dat zij dit nou zo doet, moet zij lekker zelf weten.” Antonio vindt het niet eerlijk dat Cleo de relatie op deze manier heeft beëindigd. Lang lijkt Antonio er toch niet mee te zitten, want al duikt hij de zee in met Fleur, waar de twee vol passie zoenen. Om het zeezout af te spoelen gaan ze vervolgens samen onder de douche. Uiteindelijk belandt het dup ook met elkaar in bed, wat Antonio uitspreekt als "er is wel wat gebeurd". Ook geeft hij aan dat hij er geen spijt van heeft. Zijn vriendin Cleo is in tranen wanneer ze de beelden te zien krijgt. Wij zijn benieuwd naar volgende week!

Dit is waar je Ayleen Bella uit Ex on the Beach Double Dutch van kan kennen