Muziekliefhebbers opgelet: Sonos Roam komt met 3 nieuwe stijlvolle kleuren

Media door Elsemieke

Nu de zomer in volle gang is, is er niets lekkerders dan lang tafelen met wat vrienden bij een knisperend haardvuur. Als niemand van jullie gezegend is met zangtalent, is het wel zo fijn dat er andere muziek afgespeeld wordt. Sonos heeft naast de welbekende geluidsinstallaties ook een draagbare speaker in het assortiment: de Sonos Roam. We praten je bij!

De zomer is in volle gang en SONOS vond dat een goed moment om twee nieuwe producten op de markt te brengen. Sonos ken je misschien van de home cinema-assortimenten, maar het bedrijf kiest ervoor om uit te pakken met een nieuwe compacte soundbar zodat je lekker kunt genieten van hun favoriete content. Zit jij graag met je vrienden in het park of op het strand en heb je daar graag wat passende tunes bij? Dan is een draagbare box wel héél erg handig. Sonos kennen ze al van de compacte soundbar Ray, maar het merk komt nu met de Sonos Roam in maar liefst drie verschillende kleuren. 

Van speciaal kamervullend geluid dat ervoor zorgt dat het lijkt alsof je middenin de kamer zit tot een in de perfectie getuned soundboard: Sonos heeft zich weer enorm overtroffen. Sonos denkt ook aan het milieu met deze SONOS Roam, want het systeem is verpakt in de meest duurzame verpakking tot nu toe, mét een geschenkdoos en beschermende buffers. Score!

Toegang tot je brein

“Huizen zijn tegenwoordig bioscopen, fitness studio's, gaminghubs en nog veel meer geworden, mede mogelijk gemaakt door een streamingtijdperk dat niet langer alleen is voorbestemd voor tv, muziek en film”, vertelt Patrick Spence, CEO van Sonos. “De Sonos Ray maakt het makkelijker dan ooit om al die luisterbelevingen nog mooier te maken dankzij het kleinere formaat en indrukwekkende geluid.” Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn, want een goed geluidsysteem is een essentieel onderdeel van een relaxte avond! Daar is ook zangeres Lorde, bekend van het nummer Royals, het roerend mee eens. “SOLARSYSTYM is een soort toegangspoort tot mijn brein, waar luisteraars kunnen horen welke nummers superveel voor mij en mijn leven hebben betekend."

Welke kleuren zijn er?

De Sonos Roam is dus verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Olive, Wave en Sunset. De nieuwe kleuren van de Sonos Roam zijn geïnspireerd door de natuur, avondluchten en het buitenleven. Ze komen zowel binnen als buiten tot hun recht, maar passen nog steeds bij de rest van het Sonos systeem. Je kunt kiezen uit de kleuren Olive, Wave en Sunset. Genoeg keuze dus! De speaker bestaat al momenteel al in het wit en in het zwart, voor als je liever op safe speelt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sonos (@sonos)

Wat kost dat?

Denk je inmiddels ook over een uitbreiding van je geluidsinstallaties? Heb je zin in lange zomers vol pure muziek en gezellige momenten? De Sonos Roam is vanaf 7 juni wereldwijd verkrijgbaar voor €299, en de drie nieuwe kleuren van Roam zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor €199 per stuk. Veel luisterplezier!

Foto: Sonos