Eerste First Dates-huwelijk komt eraan

Media door Redactie Ze.nl

Sergio en zijn kompanen zien het lang niet altijd tot ware liefde opbloeien in het First Dates-restaurant, maar tussen Kevin (32) en Noëlle (24) bleek het goed raak te zijn. Dat blijkt wel uit het feit dat de Amsterdammers besloten hebben te gaan trouwen. Fiet fieuw!

Bron: BNNVARA

Samenwonen

Na de uitzending kregen we al te zien dat het stel nog eens had afgesproken, maar het is nog altijd maar de vraag hoe het daarna verder verloopt. In het geval van Kevin en Noëlle goed! De twee besloten samen te gaan wonen in de Amsterdamse Pijp en hebben zelfs een hondje. 

Hartstilstand

In de aflevering van First Dates kwam naar voren dat Kevin een hartprobleem heeft. Tijdens een potje paintballen met collega's ging het onlangs mis: zijn hart stopte ermee. In het ziekenhuis besefte Kevin hoe gek hij is op Noëlle en besloot haar ten huwelijk te vragen, waarop zij 'ja' zei! Inmiddels heeft ze zelfs al een jurk klaar en wordt er soms ook al over kinderen gesproken.  "We hebben het over namen gehad, maar voor nu zijn we wel even gelukkig met z'n drietjes," vertelt Noëlle.

Lees ook: Vreselijk: Moeder van Mario moest gedwongen alcohol drinken tijdens zwangerschap