FOTO: 'Zac Efron en Amanza Smith van Selling Sunset zijn aan het daten'

Media door Elsemieke

Kijkers over de hele wereld zijn helemaal in de ban van de knappe (en super rijke) real estate makelaars in het zonnige Los Angeles. Het vierde seizoen van Netflix' realityserie Selling Sunset bekijk je op de streamingplatform en is momenteel een grote hit. Toch spreekt de media nu niet over de serie, maar over actrice Amanza Smith. Zij zou met Zac Efron aan het daten zijn!


Lees ook: Wow: zoveel verdienen de Selling Sunset makelaars nu echt

'Zac Efron en Amanza Smith van Selling Sunset zijn aan het daten'

In Selling Sunset volg je het dramatische privé- en werkleven van een groep vrouwelijke makelaars bij een high-end makelaardij in Los Angeles. We zeggen allemaal wel dat we niet van drama en reality-tv houden, maar oh boy, wat zijn we fan van deze LA realtors. Niet alleen om de never-ending ruzies en vriendschappen, maar ook om alle geweldige outfits (lees: Christine's outfits) en het zien van al deze luxe huizen in de Hollywood Hills. Verkoopt een van de dames zo'n tof huis, dan krijgen ze een beste commissie, althans dat is wat we te zien krijgen. 

Geruchtenmachine

Maar nu: terug naar de gossip dat Zac Efron en Amanza Smith aan het daten zouden zijn. Tarek El Moussa is de man van Selling Sunset-actrice Heather Rae Young. Op Instagram plaatste hij een foto met een groep vrienden. Selling Sunset-collega's Mary en Amanza staan ook op de foto, maar Zac Efron ook! En hij staat hééll erg dicht tegen Amanza aan. Nu Zac single is, volgen de media hem overal en wordt op de voet gevolgd of hij alweer met een nieuw liefje bezig is.

Knappe voetballer

Roddelwebsite TMZ zou het antwoord hebben. Hoewel het duo innig dicht tegen elkaar aanstaat, zou er volgens bronnen niet zo veel aan de hand zijn. Zac zou gewoon op hetzelfde etentje zijn als deze groep mensen en zou even snel met ze op de foto zijn gegaan. Bovendien zou Amanza aan het daten zijn met een professionele voetballer. Hmm!

Afleiding

Vanessa Valladeres is de ex van Zac Efron. Een bron zou dit gezegd hebben over de breuk: "Zac begint binnenkort aan een druk jaar wat betreft filmen en wil met een schone lei beginnen. Hij is stiekem opgelucht door de manier waarop alles is gelopen, want hij denkt dat het anders een afleiding was geweest tijdens zijn werk." Jammer!

Beeld: GettyImages

Lees ook: Dit zijn de leukste cadeaus voor een crazy cat lady