Vanaf déze datum start het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw

Media door Elsemieke

We waren allemaal een beetje verdrietig toen Yvon Jaspers in augustus met slecht nieuws kwam: er zou voorlopig geen nieuwe Boer zoekt Vrouw komen. Corona gooide – zoals overal – roet in het eten, want speeddaten was natuurlijk niet echt een optie. Boer Zoekt Vrouw gaat alsnog beginnen en wel vanaf deze datum!

Vanaf déze datum start een nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

De startdatum van het twaalfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw is er. Het leek even alsof we dit jaar niet ouderwets op zondag voor de buis konden zitten met een nieuwe aflevering Boer Zoekt Vrouw. Het boerendatingprogramma zou niet doorgaan, omdat op anderhalve meter daten toch iets te lastig was. Gelukkig ging het programma alsnog door! En terecht, want Boer zoekt Vrouw is al jaren een van de best bekeken programma's.

Winterserie Boer Zoekt Vrouw

Maar: vanaf welke datum kunnen we het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw dan bewonderen? Dat is sneller dan je denkt! De eerste aflevering waarbij Yvon de brieven naar de boeren brengt, is te zien op 27 februari 2022, op NPO1 om 20.30 uur, na het einde van de Olympische Winterspelen. Dit laat de KRO-NCRV weten. De webserie, waarop de vijf boeren worden gevolgd die de minste brieven kregen, begint dan ook. De laatste uitzending is op zondag 15 mei. In de traditionele reünie is te zien hoe de tien boeren bij elkaar komen, laten we hopen met een liefje aan hun zij!

Foto: RTL

Lees ook: Dit is het bizar hoge salaris van Max Verstappen