Binnenkort zijn alle seizoenen van Seinfeld te zien of Netflix

Media door Jeanine

Zou jij het liefst alle afleveringen van comedyserie Seinfeld willen bingewatchen? Dan kun je nu je geluk op: het kan eindelijk! De negen seizoenen komen in een keer op Netflix te staan, en die datum is dichterbij dan je denkt.

Lees ook: Netflix kondigt Sex/Life seizoen 2 aan met b(r)iljante grap

Netflix zet Seinfeld online 

Netflix heeft ruim 500 miljoen dollar (!) voor de rechten neergeteld, maar nu is het eindelijk zover. De streamingdienst zet heel binnenkort alle afleveringen van de wereldberoemde serie Seinfeld online. Het is al een tijdje geleden sinds de serie voor het laatst op de buis kwam en na negen seizoenen liep het in 1998 ten einde. In Nederland was er niet echt de mogelijkheid om het te bekijken, maar daar komt nu dus verandering in.

Even opfrissen

In Seinfeld volgen we het leven van Jerry Seinfeld. Hij weet altijd weer in bijzondere situaties te raken, maar dat doet hij niet in zijn eentje. Hij wordt bijgestaan door ex-vriendin Elaine, beste vriend George en ietwat gekke buurman Kramer. Seinfeld wordt gezien als een wereldwijd succes. Dat klinkt in ieder geval al veel belovend!

Seinfeld op Netflix bekijken

Wil je Seinfeld bekijken zodra ‘ie online staat? Dat kan vanaf vrijdag 1 oktober op Netflix. Clear your schedule, want hiermee ben je wel even zoet!

Beeld: Screenshot van Steinfeld

Lees ook: Ferry en Bob op de vuist in de eerste beelden van Undercover seizoen 3