Lifestyle / Media
Media

Ferry en Bob op de vuist in de eerste beelden van Undercover seizoen 3

Na een retespannend tweede seizoen en Ferry de film, is het alweer bijna tijd voor seizoen 3 van Undercover. Netflix zet de eerste teaser deze maandag online én maakt gelijk de releasedatum bekend! Dat wordt aftellen.

undercover seizoen 3

Lees ook: Fan van Undercover? Dan vind je deze Nederlandse series ook leuk

Undercover seizoen 3 teaser

Seizoen 3 van Undercover gaat verder gaat seizoen 2 is gebleven. Bob (Tom Waes) is ontslagen als agent en er hangt hem een celstraf boven het hoofd. Ferry (Frank Lammers) is zelf net uit de bak gewandeld en ziet dat zijn rol als drugsbaron is overgenomen door een andere bende van ellende. Deze groep is wel sterker en beter georganiseerd. Het wordt geleid door Leyla Bulut en Serkan (gespeeld door Nazmiye Oral en Murat Seven).

undercover seizoen 3 nazmiye

Ferry en Bob undercover

Wanneer een jonge undercover agent wordt vermoord, vermoedt de politie dat er een mol in het spel is. Patrick Diericks (Jeroen van der Ven) ziet maar één mogelijkheid. Hij vraagt Bob om undercover te gaan in de Bende van Bulut. Als hij meedoet, wordt zijn zaak geseponeerd. Bob grijpt deze kans natuurlijk met beide handen aan, maar wel met gevaar voor eigen leven. Het wordt nog gevaarlijker als hij Ferry nodig heeft om met hem samen te werken...

In de trailer zie je hoe ze op de vuist gaan als Bob Ferry opwacht in zijn bungalow. Toch gaat Fer op het aanbod in en gaat samen met zijn verrader undercover om zijn vervangers op te doeken. Als dat maar goed gaat...

En niet getreurd. Hoewel ze onvindbaar is in deze teaser is Elise Schaap wel terug als Daniëlle! 

Undercover seizoen 3 releasedatum

Wanneer verschijnt het derde seizoen van Undercover dan? Het duurt gelukkig helemaal niet lang! Noteer het in je (digitale) agenda: Netflix laat weten dat Undercover seizoen 3 21 november 2021 te zien. Acht weken lang verschijnt elke zondag een nieuwe aflevering. We're Ferry excited!

Lees ook: Kijkers Undercover in shock door plottwist in eerste aflevering seizoen 2